Żymianie vs Iran

Jak rozumiem eksterminacja untermenszów Słowian to mały koszt, byleby "naród wybrany" wybić?

Ok, pewnie to to taki heheszek, jak bym był Peruwiańczykiem to żarcik bym złapał, no ale jako Polak to już mi trudniej...
Nie, nie
Ale to tego ....później Ci powiem :))

Jak rozumiem eksterminacja untermenszów Słowian to mały koszt, byleby "naród wybrany" wybić?

Ok, pewnie to to taki heheszek, jak bym był Peruwiańczykiem to żarcik bym złapał, no ale jako Polak to już mi trudniej...
My też jesteśmy.

Tylko czasami coś trzeba poświęcić dla osiągnięcia celu.

Tu juz widzisz problem, ale jak właśnie stajesz się uboższy co miesiąc (emeryci glodują, skrajne ubostwo w polsce rośnie), żeby Ci banderowcy kradli pieniążki z pomocy przy okazji tego złego ruska szczypali po kostkach to już klaszczesz.

Oj chłopie.

:putinlaugh:

My też jesteśmy.

Tylko czasami coś trzeba poświęcić dla osiągnięcia celu.

Tu juz widzisz problem, ale jak właśnie stajesz się uboższy co miesiąc (emeryci glodują, skrajne ubostwo w polsce rośnie), żeby Ci banderowcy kradli pieniążki z pomocy przy okazji tego złego ruska szczypali po kostkach to już klaszczesz.

Oj chłopie.

:putinlaugh:
Złapałeś mnie, podatki to mój fetysz przyznaję. Im więcej nam zabierają tym większą mam erekcję...

No i wiadomo, hitlerowcy Polaków nie zabijali (bo jakby chcieli to by zabili! niczego takiego nie było!), zabijali tylko upaińcy...

Oj chłopie...

Złapałeś mnie, podatki to mój fetysz przyznaję. Im więcej nam zabierają tym większą mam erekcję...
No i twoje dzieci też będą za to płacić spokojnie spokojnie ;)
No i wiadomo, hitlerowcy Polaków nie zabijali (bo jakby chcieli to by zabili! niczego takiego nie było), zabijali tylko upaińcy...
Zabijali każdego ot takie były czasy. Jedni i drudzy chuje. Tylko koledze oczka trochę zaszły propagandą wielkiej ukrainy.
czekam na argument ad personam ze robie dla niemieckiego korpo
:gabi_much_love:

Mojego dziadka uratował szwab przed banderowcami także nic takiego nie było. Jest fajnie.

no i zlałem się w gacie, wyszeptaj coś jeszcze o obciążonych podatkowo wnukach to może zabłocę...

Zabijali każdego ot takie były czasy. Jedni i drudzy chuje. Tylko koledze oczka trochę zaszły propagandą wielkiej ukrainy.
W sensie ze upaińcy Hitlera wymyślili?

ocb bo nie czaje?

Czy ty mnie z kimś nie pomyliłeś?

Mojego dziadka uratował szwab przed banderowcami także nic takiego nie było. Jest fajnie.
a mozliwe. Moją babkę przed zgwałceniem przez syberyjski motłoch uratował sowiecki oficer słowianin, wyciągnął broń i powiedział że bedzie strzelal jesli nie odpuszcza.

No ale co to ma do rzeczy bo nie czaje?

No i wiadomo, hitlerowcy Polaków nie zabijali (bo jakby chcieli to by zabili! niczego takiego nie było!), zabijali tylko upaińcy...

Oj chłopie...
Ale Ty pięknie manipulujesz, a później płaczesz, że nikt nie ma ochoty z Tobą dyskutować.

Pisałeś o zabijaniu czy "eksterminacji untermenschów Słowian"?

Klasyczek :śmiech:

Ale Ty pięknie manipulujesz, a później płaczesz, że nikt nie ma ochoty z Tobą dyskutować.

Pisałeś o zabijaniu czy "eksterminacji untermenschów Słowian"?

Klasyczek :śmiech:
No niczego takiego nie było!

Ten Hitler to był lepszy od Wonderlajen!

JPRDL

No niczego takiego nie było!

Ten Hitler to był lepszy od Wonderlajen!

JPRDL
Kolejny raz.

Już kilka razy próbowałem z Tobą dyskutować i na każde moje zdanie Ty wymyślałeś sobie dwa swoje i sam z tym dyskutowałeś próbując mi wmówić, że to moje opinie obalasz.

:DC:

JPRDL XD

Kolejny raz.

Już kilka razy próbowałem z Tobą dyskutować i na każde moje zdanie Ty wymyślałeś sobie dwa swoje i sam z tym dyskutowałeś próbując mi wmówić, że to moje opinie obalasz.

:DC:

JPRDL XD
To przeczytaj może od początku i się zastanów.

Nie umiem ci inaczej pomóc.

:gabi_much_love:

Jest jeszcze gorzej - siedzisz u Niemca nie dość że w kieszeni to jeszcze w studni, wykonując nielegalne podkopy pod teren RP

no i zlałem się w gacie, wyszeptaj coś jeszcze o obciążonych podatkowo wnukach to może zabłocę...
Ciekawe ile z każdgo zarobionego tysiaczka przez Polaków idzie na dziwki dla ukraińskich oligarchów.
:antonio:

Bo że kupujemy dalej ruski gaz i ropę tylko x3 drożej to już tylko, żeby Polakom się żyło lepiej, a Putinowi w pięty poszło!

:mamed:
W sensie ze upaińcy Hitlera wymyślili?
Lepiej. Amerykanie.
:roberteyeblinking:

Nic nic tak Cię chciałem podkurwić przy piąteczku. Akurat miałem 5 minut na porcelanie. Mam nadzieję, że jeszcze pracujesz na ten droższy gaz. Buziaki

:beczka:

To przeczytaj może od początku i się zastanów.

Nie umiem ci inaczej pomóc.
Nie muszę. Ja wiem na co odpisywałem i wiem co Ty teraz próbujesz mi wmówić.

Ty mi nie musisz pomagać, pomóż sobie bo komiczny jesteś momentami.

oho powtórka z rozrywki
karol-strasburger-prowadzacy-teleturniej-familiada.jpg

Ciekawe ile z każdgo zarobionego tysiaczka przez Polaków idzie na dziwki dla ukraińskich oligarchów.
:antonio:

Bo że kupujemy dalej ruski gaz i ropę tylko x3 drożej to już tylko, żeby Polakom się żyło lepiej, a Putinowi w pięty poszło!

:mamed:

Lepiej. Amerykanie.
:roberteyeblinking:

Nic nic tak Cię chciałem podkurwić przy piąteczku. Akurat miałem 5 minut na porcelanie. Mam nadzieję, że jeszcze pracujesz na ten droższy gaz. Buziaki

Czyli upaińska propaganda... ...ale Hitler był amerykański...

Przyznam że się pogubiłem.

Także pozdrawiam z porcelany.

Nie muszę. Ja wiem na co odpisywałem i wiem co Ty teraz próbujesz mi wmówić.

Ty mi nie musisz pomagać, pomóż sobie bo komiczny jesteś momentami.
Anżej, ja doskonale wiem, że ty wiesz najlepiej.

I że to ja zaczynam pierwszy podjazdy też wiem, przecież "a później płaczesz", "jesteś komiczny" to przecież się nie liczy.

Czyli upaińska propaganda... ...ale Hitler był amerykański...

Przyznam że się pogubiłem.

Także pozdrawiam z porcelany.

Anżej, ja doskonale wiem, że ty wiesz najlepiej.

I że to ja zaczynam pierwszy podjazdy też wiem, przecież "a później płaczesz", "jesteś komiczny" to przecież się nie liczy.
Dobra, dobra, już nie płacz.

W nagrodach cohones dołoży się kategorię: "najbardziej integralne poglądy", będziesz konkurował w niej ze spanovem i karatekixem i obiecuję, że będę głosował na Ciebie :gabi_much_love:

A teraz wracamy do ciekawszych rzeczy.

Myślę, że wszyscy macie autyzm i problemy z ironią. Jak kali zażartować, to dobrze, jak z Kaliego - to inba na całego :corn:

Jeszcze tylko dla uszczelnienia granic bo mam chwilę między zakończeniem pracy a rozpoczęciem picia wódki.

Bardzo ładnie wytykasz mi tutaj, że ja Ci zarzucam podjazdy, a chwilę później sam je zaczynam.

Otóż uznałem, że próba "dyskretnego" zrobienia ze mnie głupka i wariata, w oczach towarzystwa, który mówi, że Niemcy nie zabijali Polaków to wystarczający podjazd do mnie żebym mógł zareagować.

Zareagowałem i tak łagodnie i kulturalnie, a nawet tego nie dałeś rady udźwignąć, a taki tough guy z Ciebie.

Ale i tak będę głosował na Twoją integralność, jeśli będzie taka możliwość!

Miłego weekendu!

Bardzo ładnie wytykasz mi tutaj, że ja Ci zarzucam podjazdy, a chwilę później sam je zaczynam.
No przeciez wlasnie to ty zaczales podjazdy i ci to wytknalem. Po kolejnym razie sobie pozwoliłem, co ja mam być, Jezus jakiś?

Otóż uznałem, że próba "dyskretnego" zrobienia ze mnie głupka i wariata, w oczach towarzystwa, który mówi, że Niemcy nie zabijali Polaków to wystarczający podjazd do mnie żebym mógł zareagować.
5 lat pełnej okupacji i nie dali rady wyeksterminować Polaków?

Amatorzy...

Zareagowałem i tak łagodnie i kulturalnie
Powtórze, to ty zaczales podjazdy, szczerze nawet nie wiem czemu wam tak z Siwym sie odpaliło dzisiaj. Siwy to juz w ogole o podatkach, propagandzie upainy i niemcach jako ofiarach amerykanskich gier, tak jakby to cokolwiek zmienialo co Hitler tu odjebal.

taki tough guy z Ciebie
co?

Ale i tak będę głosował na Twoją integralność, jeśli będzie taka możliwość!
A głosuj se na kogo chcesz, co mnie do tego. Co do intergralności to lud ma wyjebane, także tego...

Miłego weekendu!
A wzajemnie! Ja akurat sie szykuje na nocke w lesie, juz nie moge sie doczekac.

Back