Żymianie vs Iran

ogólnie sporo info w komentarzach

Ja pierdole, to fejk czy prawda?
Cos mi się wydaje, że kolejne wybory demokraci wygrają na luziku, a prezydenckie też republikanin żaden nie zasiądzie.

Jestem też ciekaw do czego są w stanie się posunąć długonoski, a że mogą do wszystkiego, bo zawsze wszystkich ludzi za nic (prócz swoich rzecz jasna).

Chociaz wydaje się to nie do pomyślenia, to mogą i siebie dać specjalnie rozjebać elektrownię i mieć pretekst do wyjebania w Iran na bogato jakimś małym ładunkiem.

Jak na razie próbują skłócić wszystkich że wszystkimi i to, że napierdalają w "sojuszników" zwalając na Iran (już lecą takie informacje), to nawet jeśli to fenki, to akurat jestem w stanie w to uwierzyć.
Żymianie to nacja, która zżera cały świat.

Jeden z moich wujków jest księdzem, proboszczem. Dziś z nim gadałem o geopolityce, w kontekście teorii spiskowych, a on do mnie - "nie ma teorii spiskowych w geopolityce, to po prostu spiski wywiadów obcych państw" ...

Powiedział też, że Netanyahu to taki odwrócony Hitler :robertmakeup:

@spa ov zgadzasz się?

::clintdis::

Polska byla najwiekszym miedzynarodowym bankowym kartelem wtedy i dlatego ten zjeb uderzyl w nas jako pierwszy.

Tak bylo bo Jake Shields z CTE, uczony zyciowej inteligencji przez hipisow rodzicow w domu, na jakies komunalnej farmie dla zjebow z calej Kaliforni, ktory konczyl szkoly bo dobrze umial w zapasy, tak napisal. Ja pierdole. Wyborcy braunova nie rozczarowuja.

Polska byla najwiekszym miedzynarodowym bankowym kartelem wtedy i dlatego ten zjeb uderzyl w nas jako pierwszy.

Tak bylo bo Jake Shields z CTE, uczony zyciowej inteligencji przez hipisow rodzicow w domu, na jakies komunalnej farmie dla zjebow z calej Kaliforni, ktory konczyl szkoly bo dobrze umial w zapasy, tak napisal. Ja pierdole. Wyborcy braunova nie rozczarowuja.
Psycha sitting, krejzi

Czekam na część drugą: Hitler kontra hipisi w turnieju zapasów z Gamrotem. Fakty chyba nie dostały zaproszenia na tę imprezę... :beczka:

Czekam na część drugą: Hitler kontra hipisi w turnieju zapasów z Gamrotem. Fakty chyba nie dostały zaproszenia na tę imprezę... :beczka:
Pamiętaj, że rozmawiasz z gościem, który głosował na Holowanię bo uwierzył, że to jest prawdziwa alternatywa dla Tuska.

Czerpie wiedzę o świecie z kanałów podróżniczych na youtubie.

Oraz powtarza po żydowskich propagandzistach, że Polacy współuczestniczyli w holocauście Żydów, a jego argumentem na to jest: "bo tak napisali w książce" i linki do wikipedii.

Mam nadzieję, że pomogłem :tiphatb:

Pamiętaj, że rozmawiasz z gościem, który głosował na Holowanię bo uwierzył, że to jest prawdziwa alternatywa dla Tuska.

Czerpie wiedzę o świecie z kanałów podróżniczych na youtubie.

Oraz powtarza po żydowskich propagandzistach, że Polacy współuczestniczyli w holocauście Żydów, a jego argumentem na to jest: "bo tak napisali w książce" i linki do wikipedii.

Mam nadzieję, że pomogłem :tiphatb:
Krótko mówiąc nowoczesny debil

A to już kiedyś sie go pytałem co nim kieruje by siedzieć na forum MMA i nie interesować się MMA a swoje jestestwo opierać wyłącznie na kłótni z całą resztą w jedynym rakowym temacie na tym forum:beczka:
Pamiętam właśnie :redford:

cóż za czarny pr

1772788761276.png
...

bonus od prawujka Adolfa

HCkvIuRXUAAA7pm

totalnie rozgryzł te kurwy

“For while the Zionists try to make the rest of the world believe that the national consciousness of the Jew finds its satisfaction in the creation of a Palestinian state, the Jews again slyly dupe the dumb Goyim. It doesn’t even enter their heads to build up a Jewish state in Palestine for the purpose of living there; all they want is a central organization for their international world swindle, endowed with its own sovereign rights and removed from the intervention of other states: a haven for convicted scoundrels and a university for budding crooks.”

bonus od prawujka Adolfa

HCkvIuRXUAAA7pm

totalnie rozgryzł te kurwy

“For while the Zionists try to make the rest of the world believe that the national consciousness of the Jew finds its satisfaction in the creation of a Palestinian state, the Jews again slyly dupe the dumb Goyim. It doesn’t even enter their heads to build up a Jewish state in Palestine for the purpose of living there; all they want is a central organization for their international world swindle, endowed with its own sovereign rights and removed from the intervention of other states: a haven for convicted scoundrels and a university for budding crooks.”
Jedyny veganin którego popieram

Back