Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Może to zabrzmi kontrowersyjnie ale dzisiaj mieliśmy kolejny przykład dlaczego światu potrzebne są silne gospodarczo i militarnie Chiny. Inaczej USA rozszerzyłyby doktrynę Monroe na cały glob.
@ninja Wyrobisz się z tym przypominaniem do następnej dekady? U mnie wystarczyło półtorej miesiąca.A myślisz, że Chiny nie zaczną się tak bawić?
Niedługo Tajwan, ciekawe co wtedy wymyślisz, przypomnę się. Zobaczymy co napiszesz.
Tak świat działa, od zawsze.
Prawo silniejszego niestety. Dla nas dobrze by ten silniejszy wyznawał podobne wartości jak my, na nic innego nie mamy wpływu.

Co to jest ormuz? Nie ma co panikować. Jak ceny skoczą to na krótką chwilę. Znam się na temacie.Ormuz podobno zamknięta, czas na tankowanie czy nie ma co panikować?
Cieśnina przez którą transportowane jest około 20% światowej ropyCo to jest ormuz? Nie ma co panikować. Jak ceny skoczą to na krótką chwilę. Znam się na temacie.
Zablokowali Irańczycy? Blokada długo nie potrwa, mnie bardziej zastanawia czy rosja albo chinole, nie jebną w jakiegoś sojusznika USA, tak jak usa jeblo w ich sojusznika, to mnie najbardziej martwi, a tak to mam wyjebane, kolejna arabska wojna o zasoby pod pretekstem czegoś co nie istnieje jak przy okazji Iraku.Cieśnina przez którą transportowane jest około 20% światowej ropy
Rosja nic nie zrobi tak jak było to w przypadku Wenezueli czy Syrii,a Chiny siedzą cichoZablokowali Irańczycy? Blokada długo nie potrwa, mnie bardziej zastanawia czy rosja albo chinole, nie jebną w jakiegoś sojusznika USA, tak jak usa jeblo w ich sojusznika, to mnie najbardziej martwi, a tak to mam wyjebane, kolejna arabska wojna o zasoby pod pretekstem czegoś co nie istnieje jak przy okazji Iraku.
No to luz, ponapierdalają w nich tydzień rakietami i będzie koniec wojny.Rosja nic nie zrobi tak jak było to w przypadku Wenezueli czy Syrii,a Chiny siedzą cicho
Wenezuela to chyba była prezentacja.Rosja nic nie zrobi tak jak było to w przypadku Wenezueli czy Syrii,a Chiny siedzą cicho

Wyjazd się szykuje w tamte strony ?![]()
Duży projekt na Bliskim Wschodzie

Duży projekt na Bliskim Wschodzie