Żymianie vs Iran

Sir C von Troba

Jungle Fight
Featherweight
1772266774859.png

Nie wiem jak wy, ale ja mam nadzieję, że obie drużyny będą się świetnie bawić.

A to nie było tak, że zbombardowali ostatnio ich główny ośrodek i Iran miał już nie mieć możliwości budowy atomu? :jarolaugh:

Nie wywołuj wilka z lasu, bo zaraz ten schizofrenik tutaj przyleci robić kronikę :benny:

Było, ale to już nie wystarczy :usunto::pudziaonicbyniedao:
Cele się zmieniły kolego! Teraz walczymy o demokrację.

I cyk kolejne miliony "uchodźców" przyjeżdżają do Europy w ramach realizacji planu kaleghiri.

:fjedzia:
Uchodźcy swoją drogą ale i tak nie podbiją Iranu i myślę, że to może być najgłupsza decyzja Trampka jaką podjął, ale zobaczymy

Panowie, pisałem tu już kiedyś że to Republikanie najbardziej sprzyjają Izraelowi.

Nie trzeba Epsteina, wśród Republikanów jest cała masa członków przeróżnych sekt protestanckich więrzacych w święte prawo Żydów do terenów Palestyny,Libanu czy Syrii i koncepcje tzw. Wielkiego Izreala mającą rodowód w Biblii.

Do tego ,,piękny umysł” Trumpa i profesjonalizm jego administracji i mamy wojnę.

Warto przypomnieć, że nie ma czegoś takiego jak "spisek żydowski" i budowa nowego państwa.

:roberteyeblinking:

Jak ja kocham teorie spiskowe. Każda jedna się sprawdza.

:antonio:
A co to ma być za nowe państwo, kogo chcą przejąć tereny? Nie znam tej teorii a ciekawa.

Panowie, pisałem tu już kiedyś że to Republikanie najbardziej sprzyjają Izraelowi.

Nie trzeba Epsteina, wśród Republikanów jest cała masa członków przeróżnych sekt protestanckich więrzacych w święte prawo Żydów do terenów Palestyny,Libanu czy Syrii i koncepcje tzw. Wielkiego Izreala mającą rodowód w Biblii.

Do tego ,,piękny umysł” Trumpa i profesjonalizm jego administracji i mamy wojnę.
I odbudowanie świątyni

Back