Sir C von Troba
Jungle Fight Featherweight
Nie wiem jak wy, ale ja mam nadzieję, że obie drużyny będą się świetnie bawić.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Trump dalej na smyczy, poświęca własny naród dla narodu wybranego.
![]()

Trump dalej na smyczy, poświęca własny naród dla narodu wybranego.
Na sznurkach milionerów z cohonesCiekawe na czyim sznurku chodzą amerykańskie elity?
Na sznurkach milionerów z cohones

Nie wywołuj wilka z lasu, bo zaraz ten schizofrenik tutaj przyleci robić kronikęCzy to oznacza, że Civil War zejdzie teraz na plan dalszy?![]()
Było, ale to już nie wystarczyA to nie było tak, że zbombardowali ostatnio ich główny ośrodek i Iran miał już nie mieć możliwości budowy atomu?![]()

Cele się zmieniły kolego! Teraz walczymy o demokrację.A to nie było tak, że zbombardowali ostatnio ich główny ośrodek i Iran miał już nie mieć możliwości budowy atomu?![]()

Nie wywołuj wilka z lasu, bo zaraz ten schizofrenik tutaj przyleci robić kronikę
Było, ale to już nie wystarczy![]()
Uchodźcy swoją drogą ale i tak nie podbiją Iranu i myślę, że to może być najgłupsza decyzja Trampka jaką podjął, ale zobaczymyCele się zmieniły kolego! Teraz walczymy o demokrację.
I cyk kolejne miliony "uchodźców" przyjeżdżają do Europy w ramach realizacji planu kaleghiri.
![]()
Wyjazd się szykuje w tamte strony ?Byle się wyrobili do 24 marca![]()

A co to ma być za nowe państwo, kogo chcą przejąć tereny? Nie znam tej teorii a ciekawa.Warto przypomnieć, że nie ma czegoś takiego jak "spisek żydowski" i budowa nowego państwa.
Jak ja kocham teorie spiskowe. Każda jedna się sprawdza.
![]()
I odbudowanie świątyniPanowie, pisałem tu już kiedyś że to Republikanie najbardziej sprzyjają Izraelowi.
Nie trzeba Epsteina, wśród Republikanów jest cała masa członków przeróżnych sekt protestanckich więrzacych w święte prawo Żydów do terenów Palestyny,Libanu czy Syrii i koncepcje tzw. Wielkiego Izreala mającą rodowód w Biblii.
Do tego ,,piękny umysł” Trumpa i profesjonalizm jego administracji i mamy wojnę.
Państwo Izrael ma rozciągać się od Egiptu przez Arabię Saudyjską i część wybrzeża.A co to ma być za nowe państwo, kogo chcą przejąć tereny? Nie znam tej teorii a ciekawa.