Żużel

Bartosz Zmarzlik z PIĄTYM tytułem indywidualnego mistrza świata na żużlu!

TOP 5 najlepsze akcje Bartosza Zmarzlika podczas SGP w Vojens

Wzruszony Bartosz Zmarzlik po zdobyciu piątego tytułu mistrza świata

TOP 5 najefektowniejszych mijanek SGP w Vojens

Bartosz Zmarzlik ZWYCIĘZCĄ Grand Prix Łotwy w Rydze

:bye::applause::frankapprove:

@Prorok Izajasz
Które miejsce na koniec drugiej ligi? :beczka:
Screenshot_20240923-162323.png

Bartek pokazał kto jest mistrzem świata i mimo słabej rundy zasadniczej wchodzi do finału
Kubera z Dudkiem rumakowali ale półfinał pokazał ich miejsce w szeregu ...
Piękny turniej, szkoda że na ligę grubas takiego nigdy nie zrobi!!

Dominik Kubera trzeci w Speedway Grand Prix Challenge. Polak stałym uczestnikiem cyklu w sezonie 2025​

Grand Prix Challenge w Pardubicach.
Wyniki:

1. Brady Kurtz (AUS) – 13 (3, 3, 3, 2, 2)
– awans do Grand Prix 2025
2. Anders Thomsen (DEN) – 12 (2, 1, 3, 3, 3)
3. Dominik Kubera (POL) – 11 (3, 3, 1, 3, 1)
4. Max Fricke (AUS) – 11 (2, 3, 2, 1, 3)
5. Jacob Thorssell (SWE) – 10 (3, 3, 2, 0, 2)
6. Kevin Woelbert (GER) – 8 (0, 2, 1, 3, 2)
7. Przemysław Pawlicki (POL) – 8 (2, 2, 0, 2, 2)
8. Kacper Woryna (POL) – 7 (0, w, 3, 1, 3)
9. Jan Kvech (CZE) – 6 (2, 1, 0, 3, 0)
10. Frederik Jakobsen (DEN) – 6 (1, 2, w, 0, 3)
11. Patryk Dudek (POL) – 6 (1, 0, 3, 1, 1)
12. Rasmus Jensen (DEN) – 6 (1, 2, 0, 2, 1)
13. Kai Huckenbeck (GER) – 5 (3, 0, 2, w, w)
14. Jaimon Lidsey (AUS) – 4 (0, 0, 1, 2, 1)
15. Tom Brennan (GBR) – 4 (1, 1, 1, 1, 0)
16. Paco Castagna (ITA) – 3 (0, 1, 2, 0, –)
17. Jan Macek (CZE) – 0 (0)
18. Daniel Klima (CZE) – ns

Chujowe zawody na maxa !! Sam start decydował !! Ale dobrze , że Brejdi ogarnał !!
Ja to jednak jestem już stary :wink: , pamiętam jeszcze Armando Castagna na motorze (dzisiaj 61 lat!) a jego syn Paco ma już 30 lat!, tego mniej kojarzę (mniejsze sukcesy), pewnie przez to że mniej teraz śledzę żużel co kiedyś...

Ja to jednak jestem już stary :wink: , pamiętam jeszcze Armando Castagna na motorze (dzisiaj 61 lat!) a jego syn Paco ma już 30 lat!, tego mniej kojarzę (mniejsze sukcesy), pewnie przez to że mniej teraz śledzę żużel co kiedyś...
Paco to pizda jak chuj !! Ale Armando to był kot !! Szkoda , że tak mało w żużlu osiągnał..

Oglądałem u wujka Rune Holte w barwach Norwegii na Wizji TV jak starsi popijali procenty. Młodzież

Domin może ruszy z kopyta po debiutanckim sezonie jeśli zdrowie będzie się zgadzać

Oglądałem u wujka Rune Holte w barwach Norwegii na Wizji TV jak starsi popijali procenty. Młodzież

Domin może ruszy z kopyta po debiutanckim sezonie jeśli zdrowie będzie się zgadzać
Młodzież?, ja to pamiętam jeszcze Tomka Golloba (ur. 71) jak był młodzieżowcem, juniorem, czy Larsa Gunnestad'a ('71)
Finał IMŚJ '92: Top 5 (Adams, Loram, Screen, Lars i Tomek bez medalu...)
A Holta ('73) rok i 2 lata później wskoczył na podium IMŚJ...

Ledwo co się chłop wykurował i znów połamany tym razem jeszcze mocniej prawdopodobnie. To pokazuje jak życie bywa nieprzewidywalne.

Ledwo co się chłop wykurował i znów połamany tym razem jeszcze mocniej prawdopodobnie. To pokazuje jak życie bywa nieprzewidywalne.
Bo kurwy zamiast przybić bandę do ziemi to się chujom nie chce!! I prawie tym zabili 3 zawodników!!!

Macie jakieś źródło z żużlowymi streamami??
Strumyk od jakiegoś czasu to katastrofa i nawet jeśli coś tam trafi, to i tak nie działa.
A dzisiaj prawie cały dzień ligowych potyczek.

Macie jakieś źródło z żużlowymi streamami??
Strumyk od jakiegoś czasu to katastrofa i nawet jeśli coś tam trafi, to i tak nie działa.
A dzisiaj prawie cały dzień ligowych potyczek.
Sam nie używam ale podobno telewizjada CC jest ok

Kurtz zepsuł trochę świętowanie ale przypadkiem nie wygrał 5 turniejów z rzędu. Za to brawo
Co nie zmienia faktu, że jest nudny i na dystansie goniąc nie jest już tak mocny

Dzień i tak jest Bartka!

547231830_1370287491123994_558607617622990250_n.jpg

Back