Siedem
Vale Tudo Open
@Karateka@ ty pierdolony debilu z poglądami spranyni przez tv. Dawaj na ring!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Na złom jak jużNa Elbląg!![]()
Jak halibutFajter forumowy xD
Na złom jak już
Halibut był zabawny.Jak halibut
Zaraz pewnie poleci temat.Daje do obserwowanych.
Inba inba!
Może i był, ale jak go kolega z Krakowa frontem poczęstował to wyszedł z lokalu 3 fikolkami w tył, ja tak nie skończę.Halibut był zabawny.
Mam nadzieję że nie, chciałbym żeby wszystkie konflikty były rozwiązywane w jednym miejscu, tak żeby nikt nie musiał ich później szukać po całym forum.Zaraz pewnie poleci temat.
Eee, ne? Ja zaniżam poziom tego forum, widać małoś oczytany.To nie ty jesteś jednym z tych płaczących ze tematy o freakach niszczą poziom tego forum?
Chyba kurwa za tego MarcelaLiczę na konkretnego bana dla Siedem za obrażanie prawilnego Cohonesiaka Karateki...![]()
Chyba kurwa za tego Marcela![]()
A to nie Halibut frontem częstował, a przy innej okazji strzała wyłapał? Aczkolwiek sytuacje kojarzę tylko z postów na forum więc mogę się mylić.Może i był, ale jak go kolega z Krakowa frontem poczęstował to wyszedł z lokalu 3 fikolkami w tył
Nie, ale jakbym miał postawić pieniądze na to że ktoś to widział na oczy, to postawiłbym na niego.@VoRaNeK ma nagranie?![]()
Na zlocie to był też incydent w knajpie co na stolik ktoś poleciał i browary porozlewał ale nie pamiętam czy to był halibut. Chociaż znając jego to pewnie tak. Z perfumiarzem się wtedy spięli. Tyle że to chyba był nie ten sam zlot albo mi się już myli.Nie, ale jakbym miał postawić pieniądze na to że ktoś to widział na oczy, to postawiłbym na niego.
Miczi tam chyba był, ale tego to ze 2-3 lata na forum nie było, to pamięta tylko elita Cohones, ja niestety za młody stażem jestem.
Poszukaj w Hyde parku albo w temacie o złocie jest napisane.
Przecież to jest walka z wiatrakami...
Nie dokuczaj mu, on kiedyś ważył 100 kg i nie jest pasożytem, który bierze 500+Halibut był zabawny.
To po co jest ten temat jak nie można w nim pocisnąć? Nie o to chodziło?Nie dokuczaj mu, on kiedyś ważył 100 kg i nie jest pasożytem, który bierze 500+