Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jagieło ^^Co to za idiota komentuje z Pinderą?
Owszem, wyszla tez glupota Babica ze nie kucnal po prostu, ale sam tego chcialza szybko przerwane i to zdecydowanie
Co to za idiota komentuje z Pinderą?
Taaa, własnie sprawdziłem i teraz jak mu się głos uspokoił trochę to poznaję, że to on. dramat co się stało z tym człowiekiem.Piotr Jagiełło.
A co on odjebał, bo nie słuchałem?Taaa, własnie sprawdziłem i teraz jak mu się głos uspokoił trochę to poznaję, że to on. dramat co się stało z tym człowiekiem.
Nikogo nie obchodzi boks poza wagą ciężką. Pozdrawiam
już słyszę te komenty kostyryKurwa, to jest Jagiełło... Ja pierdolę, a ja kiedyś typa lubiłem, to co on dzisiaj odpierdolił to jest dramat na poziomie Kostyry.
Dostał jakichś spazmów, ciężko to nawet opisać, darł mordę, prawie płakał, głos aż stracił. Możliwe że był tam też wytrysk.A co on odjebał, bo nie słuchałem?
W tej wadze? Babic jest jedynym rywalem. To kategoria 2-5 czynnych zawodnikow xDTeraz w końcu może będzie lepszy rywal, bo prawdziwym Dzikusem to był jednak Łukasz
Pewnie jacyś dmuchani cruiserzy się znajdą, a tak Master i Cieślak bez MŚ, a Łukasz go ma, tylko że ta waga Bridger... Rivas, Różański MŚ na razie, a tak najlepsi są w tej wadze Usyk i WilderW tej wadze? Babic jest jedynym rywalem. To kategoria 2-5 czynnych zawodnikow xD
Takze w nastepne 3 lata to jakies 6 walk z Babicem, 3 obowiazkowe obrony i 3 dobrowolne