Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
http://filozofiasmaku.blogspot.com/2014/03/pulled-pork-dugo-pieczona-wieprzowina.html?m=1@Masu
Głupio znowu pytać o to samo, ale przepadł mi ten przepis na Pulled Pork.
Dałoby radę podesłać? Sank ju wery macz!
Tylko żebyś do żeromskiego nie trafiłDobra, wjeżdżam tutaj kurwa z Masterchef: Nowa Huta Edition! Wiedźcie, że u nas nie jemy tylko gołębi, a maczety i tasaki nie służą tylko do rytualnych napierdalanek o trzeciej w nocy pod alkoholowym Zabawię się w Gordona Ramsaya, choć jedyna rzecz jaka mnie z nim łączy, to ilość przekleństw używanych w kuchni :D
Do piekarnika właśnie poszło to:
Cztery filety z gęsi osolone (różową solą himalajską #Mauricz_style) i doprawione pieprzem ziołowym, do tego świeże pomidory i szczypiorek. Później polane taką zalewą z oliwy, zmiksowanych pomidorów, rozgniecionych czosnków i świeżych liści bazylii. Zobaczymy czy będzie czy jednak . Jeśli nie odezwę się już nigdy, to znaczy, że zdycham na salmonellę, na korytarzu w jakimś obskurnym nowohuckim szpitalu. Dam znać czy dobre, elo :)
Nie miales faszerowac?Dobra, pierś z gęsi wyszła mi jak w restauracji, czyli w chuj mała porcja, ale bardzo droga :D Filety się mega skurczyły i są trochę twardawe, ale w smaku kozak :D Jak na pierwszą przygodę z gęsią, to nie tak źle.
Chyba wpierdalaszjesz.
Nie miales faszerowac?
Jadł ktoś przepiórki?
Wyglądają ciekawie. Ale nie lubię dłubać.Za duzo jedzenia to w nich nie ma,bardziej dłubanina jak z karpiem :)
Miesiwo bardziej ciemne i kruche nizli kura z marketu, rosol bardzo spoko.
Dlaczego pytasz waćpan ?
To fakt mało z nich jedzenia:(Wyglądają ciekawie. Ale nie lubię dłubać.
Kupiłem olej kokosowy, czuję jak Mauricz jest ze mnie dumny!
Przepiórek nie ale jadłem perliczkę, zacna:D taki mały offtop żeby się pochwalić:PJadł ktoś przepiórki?
Fasola i chrupki do panierki? Mauricz not approvesDobra balasy, wjeżdżam z drugim odcinkiem Masterchef: Nowa Huta Edition! Dziś opierdoliliśmy z żoną to:
Zdjęcie trochę chujowe, więc już piszę co to za pyszności - są to polędwiczki z indyka, panierowane w mieszance z mielonych orzechów ziemnych, chrupek kukurydzianych i wyjebiście pikantnych przypraw, smażone na głębokim tłuszczu! Wytrzeć ślinę mordy, zaraz podam przepis, to sobie sami upichcicie takie coś :D
Przepis #nowahutastyle
- Wybij z chawiry na konkrecie, przybij witę ćpunom w klatce na dole i zmierzaj prosto do mięsnego ziąąą.
Powiedz babie, żeby pokazała ci najlepsze piersi. Rzygnij na widok jej obwisłych worów i doprecyzuj, że chodzi o piersi drobiowe. Kurczak lub indyk, jak jesteś przy hajsie jak maras, to weź polędwiczki indycze :D
- Wróć na kwadrat, wyjmij maczetę i naostrz ją...... Haha, świry, wiadomo, że krakowski ninja ma zawsze naostrzoną kosę zagłady. Pokrój mięso w podłużne paski i posól (
)różowa sól himalajska dziwko!- Weź garść niesolonych orzeszków ziemnych i zmiażdż je na drobny proszek w pięści. Ewentualnie, jeśli nie jesteś prawdziwym mężczyzną, to użyj miksera. Dorzuć kilka chrupek kukurydzianych, takich bez żadnych dodatków (nie, nie są to czipsy, które żreją koniobijcy z cohones). Wymieszaj to z przyprawami, ja dałem pieprz cayenne, curry i trochę czosnku niedźwiedziego. W połowie smażenia skończyła mi się panierka z orzechami, więc dorzuciłem trochę bułki tartej i płatków owsianych, też dobre!
- Weź mięso, osusz je w mące, potem jajko i potem paniera. W tym samym czasie rozgrzej olej do w chuj gorącej temperatury :D Smaż aż się zrobią brązowe, panierka musi być chrupka, a mięsko soczyste.
- Żryj jak typowy koniobijca z cohones, zagryzając czipsam i popijając majonezem. Elo mordy!
Fasola i chrupki do panierki? Mauricz not approves
Wzroku byś tym nie nakarmil :(Dobra balasy, wjeżdżam z drugim odcinkiem Masterchef: Nowa Huta Edition! Dziś opierdoliliśmy z żoną to:
Zdjęcie trochę chujowe, więc już piszę co to za pyszności - są to polędwiczki z indyka, panierowane w mieszance z mielonych orzechów ziemnych, chrupek kukurydzianych i wyjebiście pikantnych przypraw, smażone na głębokim tłuszczu! Wytrzeć ślinę mordy, zaraz podam przepis, to sobie sami upichcicie takie coś :D
Przepis #nowahutastyle
- Wybij z chawiry na konkrecie, przybij witę ćpunom w klatce na dole i zmierzaj prosto do mięsnego ziąąą.
Powiedz babie, żeby pokazała ci najlepsze piersi. Rzygnij na widok jej obwisłych worów i doprecyzuj, że chodzi o piersi drobiowe. Kurczak lub indyk, jak jesteś przy hajsie jak maras, to weź polędwiczki indycze :D
- Wróć na kwadrat, wyjmij maczetę i naostrz ją...... Haha, świry, wiadomo, że krakowski ninja ma zawsze naostrzoną kosę zagłady. Pokrój mięso w podłużne paski i posól (
)różowa sól himalajska dziwko!- Weź garść niesolonych orzeszków ziemnych i zmiażdż je na drobny proszek w pięści. Ewentualnie, jeśli nie jesteś prawdziwym mężczyzną, to użyj miksera. Dorzuć kilka chrupek kukurydzianych, takich bez żadnych dodatków (nie, nie są to czipsy, które żreją koniobijcy z cohones). Wymieszaj to z przyprawami, ja dałem pieprz cayenne, curry i trochę czosnku niedźwiedziego. W połowie smażenia skończyła mi się panierka z orzechami, więc dorzuciłem trochę bułki tartej i płatków owsianych, też dobre!
- Weź mięso, osusz je w mące, potem jajko i potem paniera. W tym samym czasie rozgrzej olej do w chuj gorącej temperatury :D Smaż aż się zrobią brązowe, panierka musi być chrupka, a mięsko soczyste.
- Żryj jak typowy koniobijca z cohones, zagryzając czipsam i popijając majonezem. Elo mordy!
Wzroku byś tym nie nakarmil :(
ZiemneJaka fasola byku?
Dwa przepisy od ulubionego kucharza ze Szwecji;) tytuły brzmią zachęcająco:D
Dla mnie faowrytem jest to
:D