Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Chciałbym, aby do mnie wreszcie przyszedł list z Hogwartu.
UK odpuszczasz?
To pochwal sie ile na plus jesteś i w jakim czasie t ogarnałes?xDDDDDD To i tak nie była opcja na wieczność, tylko aby wrzucić trochę siana, sporo komplikacji.Zresztą pewne kroki na przyszłość poczyniłem.
Bardzo dobre marzenie. Ja bym chcial trafić na okładkę Vogue.Chciałbym, aby do mnie wreszcie przyszedł list z Hogwartu.
Ta, żebyś potem windykował, szczwany lis z ciebie, ale nie aż tak.To pochwal sie ile na plus jesteś i w jakim czasie t ogarnałes?
Czyli standardowo. Zapożyczyłeś się u starych żeby zbrać kase na wyjazd, ale stwierdziłeś, że jednak sie nie nadajesz. Nazbierałeś na bilet powrotny i wracasz?Ta, żebyś potem windykował, szczwany lis z ciebie, ale nie aż tak.
Nie, nie, nie.Z lokum problemy się porobiły.Odłożyć, odłożyłem.Czyli standardowo. Zapożyczyłeś się u starych żeby zbrać kase na wyjazd, ale stwierdziłeś, że jednak sie nie nadajesz. Nazbierałeś na bilet powrotny i wracasz?
Podbijaj, może ktoś się dopiszeSpecjalnie wam temat podbijam to chcesz przenosić.
Jak nikt nie zareagował na Vorankowe kieliszki to zapasy intelektualne z Michasiem raczej nie pomogą :(Specjalnie wam temat podbijam to chcesz przenosić.
Czy ty mnie obrażasz?To dlatego, że tam tylko 5 kieliszków tam jest, w tym jeden pusty, a 4 do połowy pełne.Jakie zapasy intelektualne, raczej przesłuchiwanie, ale ja tam się bawię tym całkiem nieźle.Jak nikt nie zareagował na Vorankowe kieliszki to zapasy intelektualne z Michasiem raczej nie pomogą :(
Zawsze i wszędzieCzy ty mnie obrażasz?
Ta, w końcu za niewinność każdego można.Szybciej bedzie zbanowac
Tobie można dać za każdy błąd interpunkcyjny i gramatyczny popełniony na forum po miesiącu. Sądzę, że do 2074 może byś wróciłTa, w końcu za niewinność każdego można.
To jest internet, tu każdy pisze jak chce.Tobie można dać za każdy błąd interpunkcyjny i gramatyczny popełniony na forum po miesiącu. Sądzę, że do 2074 może byś wrócił
Chyba jak umiTo jest internet, tu każdy pisze jak chce.