D
Deleted member 6793
Guest
Właśnie też na to zwróciłem uwagę. Wychodzi na to, że najciekawsze walki mogą mieć miejsce przed kinem a nie na ekranieHalbut, Muras, Masu - może być grubo.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Właśnie też na to zwróciłem uwagę. Wychodzi na to, że najciekawsze walki mogą mieć miejsce przed kinem a nie na ekranieHalbut, Muras, Masu - może być grubo.
earlier prelimsWłaśnie też na to zwróciłem uwagę. Wychodzi na to, że najciekawsze walki mogą mieć miejsce przed kinem a nie na ekranie![]()
No mocno bym się zdziwił jakby większa ekipa z Krakowa przyjechała... ale mam nadzieje, ze będzie jeszcze okazja wypić zdrowie.Halbut, Muras, Masu - może być grubo.
@Vic3k podtrzymujesz przyjazd ekipy z Krakowa, czy to tylko trolling był?No mocno bym się zdziwił jakby większa ekipa z Krakowa przyjechała... ale mam nadzieje, ze będzie jeszcze okazja wypić zdrowie.
No to gitara:)Bedziemy :) ok 24 powinniśmy byc w warszawie
I elegancko! Krakowska favela jest zbyt istotna częścią Cohones, żeby omijać takie wydarzenieBedziemy :) ok 24 powinniśmy byc w warszawie
Najpierw spotykamy się w Smyku,a później przenosimy się do 5.10.15Gdzie się spotykacie w stolicy? Wszyscy idziecie na stadion, czy w pubie KSW ogladacie ?
Kuszące![]()
Zabierz kamere i wpadaj
Gdzie się spotykacie w stolicy? Wszyscy idziecie na stadion, czy w pubie KSW ogladacie ?
To jest zlot UFC 13 maja a nie KSW..![]()
Zbiera się ktoś gdzieś wcześniej, czy wszyscy dopiero o 24 w city będą?
Podobno Halibut stawia klub ze striptizem
Jednak nie Amondo? To dobrze, że mnie nie będzie.Rezerwacje mamy w City24 od północy. Górna sala
Wodko! pozwol zyc!!!!111!!!