Gienek
UFC Middleweight
Za dużo pracuje :-DSam napisał i się wypytowywuje![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Za dużo pracuje :-DSam napisał i się wypytowywuje![]()
Od rana
Mógłby wrócić na forum to byłaby lepsza komunikacja:DOd rana
Na smski odpisuje, słucha się na salce. Jest ok.Mógłby wrócić na forum to byłaby lepsza komunikacja:D
Proszę o aktualizację proporcji Januszów do Grażyn.1. @Przemek
2. @Puczi
3. @Napao PL
4. Janusz Pucziego #2 <ta kratka to miała być *?>
5. @d-amian-enp
6. @SCStunner
7. @VoRaNeK
8. Gienek
9. Midern
10. @Matszo92
11. @igla1993
12. Klimek
13. Suchar
14. Perfumiarz
15. Spamteam
16. mat zostanie jeszcze 3 h po tym jak wszyscy wyjdą
17. Betonowy Krzychu
18. @Dooży&Grooby +6
Chodzi w koszulce lowkinga, udostępnia posty i komentuje co popadnieNa smski odpisuje, słucha się na salce. Jest ok.
To znaczy ze Michi bedzieCo to znaczy +0-3 michi? Bo jako inżynier gubię się w tych rachunkach.
Ale co to za szyfr?To znaczy ze Michi bedzie
Na 100% jestem ja, może przyprowadzę 1-3 osoby1. @Przemek
2. @Puczi
3. @Napao PL
4. Janusz Pucziego #2 <ta kratka to miała być *?>
5. @d-amian-enp
6. @SCStunner
7. @VoRaNeK
8. Gienek
9. Midern
10. @Matszo92
11. @igla1993
12. Klimek
13. Suchar
14. Perfumiarz
15. Spamteam
16. mat zostanie jeszcze 3 h po tym jak wszyscy wyjdą
17. Betonowy Krzychu
18. @Dooży&Grooby +6
19 @michi972 +0-3
0<<<michi<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<3Ale co to za szyfr?
Ktoś chętny do zakładu, że Michi będzie sam ? Michi jeśli od zera do trzech osób nie jest pewnych czy przejada 300 km tylko po to, żeby oglądać UFC na tydzień przed imprezą, to nie przyjadą.0<<<michi<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<3
michi =1
michi bedzie sam
tak to widze, a z analizy mialem 4
To muszą być bardzo ogarnieci ludzieKtoś chętny do zakładu, że Michi będzie sam ? Michi jeśli od zera do trzech osób nie jest pewnych czy przejada 300 km tylko po to, żeby oglądać UFC na tydzień przed imprezą, to nie przyjadą.

Oby ci ten zakład wszedł, bo ta sala kinowa nie zniesie czterech michichKtoś chętny do zakładu, że Michi będzie sam ? Michi jeśli od zera do trzech osób nie jest pewnych czy przejada 300 km tylko po to, żeby oglądać UFC na tydzień przed imprezą, to nie przyjadą.
Oby ci ten zakład wszedł, bo ta sala kinowa nie zniesie czterech michich
bo zaraz was nie będziePrzyszedlismy i jestesmy[/QUOTE}]
Dwie są w wawie, ale chuj wie czy się będzie chciało, w sumie to czy wejdzie czy nie ważne że ja będęKtoś chętny do zakładu, że Michi będzie sam ? Michi jeśli od zera do trzech osób nie jest pewnych czy przejada 300 km tylko po to, żeby oglądać UFC na tydzień przed imprezą, to nie przyjadą.
Ja jestem jeden, bo każdy mój ziomek to musi być jak jaOby ci ten zakład wszedł, bo ta sala kinowa nie zniesie czterech michich
juz sie wlacza agresor, patrzcie panstwobo zaraz was nie będzie
Dwie są w wawie, ale chuj wie czy się będzie chciało, w sumie to czy wejdzie czy nie ważne że ja będę
Ja jestem jeden, bo każdy mój ziomek to musi być jak ja
Śmieszkuję, widzisz też czasemjuz sie wlacza agresor, patrzcie panstwo
nie ogarnieszPo prostu Muras chce znać konkretną ilość.Gość już dużo zrobił to fajnie by było jakbyś ogarnął swoją ekipę i się zadecydowaliŚmieszkuję, widzisz też czasemnie ogarniesz
No wiesz kurna, ja zasadniczo mogę spróbować, ale jak ktoś się schleje albo cośPo prostu Muras chce znać konkretną ilość.Gość już dużo zrobił to fajnie by było jakbyś ogarnął swoją ekipę i się zadecydowali
To będzie odpowiadał za siebie, bo każdy z uczestników jest dorosły (chyba) ?No wiesz kurna, ja zasadniczo mogę spróbować, ale jak ktoś się schleje albo coś