MuraS
WSOF Light Heavyweight
Zależy co przyniesiesz w rękach. Jak darowizna dla osoby, która dostanie klucze do przybytku będzie godna to wpuszczę.Czy jak sie przyjdę późno to mnie wpuszcza do tego przybytku bez problemu?
@Dooży&Grooby dawaj numer.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Zależy co przyniesiesz w rękach. Jak darowizna dla osoby, która dostanie klucze do przybytku będzie godna to wpuszczę.Czy jak sie przyjdę późno to mnie wpuszcza do tego przybytku bez problemu?
Będę na pewno, ale najpewniej później.Zależy co przyniesiesz w rękach. Jak darowizna dla osoby, która dostanie klucze do przybytku będzie godna to wpuszczę.
@Dooży&Grooby dawaj numer.
I tylko na chwile, bo rano do pracy?Będę na pewno, ale najpewniej później.

Taki chuj, wolne wziąłem:DI tylko na chwile, bo rano do pracy?![]()
najebiemy sie letkoTaki chuj, wolne wziąłem:D
Tak jak ostatnio w KRK, we dwóch ze mną jechali, obaj się zajebali, obaj rzygali a tylko jeden ze mną wróciłnajebiemy sie letko

nie, z kultura tym razemTak jak ostatnio w KRK, we dwóch ze mną jechali, obaj się zajebali, obaj rzygali a tylko jeden ze mną wrócił![]()
To przez ciezkie powietrze w Krakowie, my tutaj mamy swój mikroklimat Warszafski!Tak jak ostatnio w KRK, we dwóch ze mną jechali, obaj się zajebali, obaj rzygali a tylko jeden ze mną wrócił![]()
Nie nadążam z tematem - czy najpierw spotykamy się na jakimś biforze i potem przenosimy się we właściwe miejsce, czy nie planujemy nic takiego.
Nie nadążam z tematem - czy najpierw spotykamy się na jakimś biforze i potem przenosimy się we właściwe miejsce, czy nie planujemy nic takiego.
Na sali będziecie mieli z 60 miejscówek do spania... Jakie katusze?Bifor jest jeszcze nieustalony. Ja bede po 23 dopiero wiec odpadam na coś wcześniejszego. Zresztą jest to troche ryzykowne zaczynać tak wcześnie i później przeżywać katusze aby wytrzymać do 8 rano

Na sali będziecie mieli z 60 miejscówek do spania... Jakie katusze?![]()

Więc to było tak. Siedziałem przy stoliku z @Seven25 @MMAkłowicz i @Perfumiarz - na bank. I wtedy ją zobaczyłem... kanciapkę za wieszakiemKurwa jak można zasnąć na zlocie przy UFC?

Nie mam pojecia bracie.Kurwa jak można zasnąć na zlocie przy UFC? #UFC200![]()
Podjąłem się próby obudzenia Ciebie, ale nie pykło :DWięc to było tak. Siedziałem przy stoliku z @Seven25 @MMAkłowicz i @Perfumiarz - na bank. I wtedy ją zobaczyłem... kanciapkę za wieszakiem![]()
Jak to szlo... to jest restauracja panowie, prosze obudzic kolegeWięc to było tak. Siedziałem przy stoliku z @Seven25 @MMAkłowicz i @Perfumiarz - na bank. I wtedy ją zobaczyłem... kanciapkę za wieszakiem![]()

Poza tym jednym zdaniem, pani się jakoś bardziej nie przejęła śpiącym Bębenem :DJak to szlo... to jest restauracja panowie, prosze obudzic kolege![]()
Jaki jest adres tego kina?
Jaki strój obowiązuje? Dres/galowy dres/PitBull/koszula? xd
Nie robię lipy.Ogarnąłem sb miejscówe wydarzenia i widzę, że najs, same centrum :D
Jak przyjdziesz w stroju strażaka to dam 10 cebulionów rabatu.Jaki jest adres tego kina?
Jaki strój obowiązuje? Dres/galowy dres/PitBull/koszula? xd