mat
UFC Middleweight
@d-amian-enp zjebałeś z tym gestem :-DBył mocny rozpierdol podczas walki, łapać fotke. Mam jeszcze film ale to na spokojnie wrzucę.
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
@d-amian-enp zjebałeś z tym gestem :-DBył mocny rozpierdol podczas walki, łapać fotke. Mam jeszcze film ale to na spokojnie wrzucę.
![]()
Był mocny rozpierdol podczas walki, łapać fotke. Mam jeszcze film ale to na spokojnie wrzucę.
![]()
Był mocny rozpierdol podczas walki, łapać fotke. Mam jeszcze film ale to na spokojnie wrzucę.
![]()
Ja z lewej kapturem nakryty :PTen po lewej, to Bronson?
Ja z lewej kapturem nakryty :P
A widzisz, pozory mylą. Najspokojniekszy chyba z całej naszej patologii :-Dlysy z lewej wyglada niebezpiecznie
to podczas octagonowego wywiadu z Conorem?Szkoda, ze video nie ujęło momentu, w którym kilkanaście gości o godzinie 7 nad ranem drze jape wymawiając i powtarzając kilkukrotnie donośnym głosem słowo "Wypierdalaj"
Chyba tak to szło

Coś pięknego!Szkoda, ze video nie ujęło momentu, w którym kilkanaście gości o godzinie 7 nad ranem drze jape wymawiając i powtarzając kilkukrotnie donośnym głosem słowo "Wypierdalaj"
Chyba tak to szło

Przed, jak pokazywali Conora w narożniku świeżo po porażceto podczas octagonowego wywiadu z Conorem?![]()

za krotka broda :D