BogdanJanusz
UFC Heavyweight
Zelaznareka nie miał przypadkiem oddalić się ku zachodzącemu słońcu świńskim truchtem?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Chciałem się tylko zorientować bo niedawno jakieś wielkie pożegnania robił że niby jest spełniony a widzę że dalej posty pisze.Panie Januszu szkoda szczempić ryja w temacie tego delikwenta. Moderacja chyba wykłada chuja na sport i rozpoczyna erę frikow na forum
Odszedł wrócił dostał bana znowu wrócił i z wszystkich się śmiejeChciałem się tylko zorientować bo niedawno jakieś wielkie pożegnania robił że niby jest spełniony a widzę że dalej posty pisze.
boks umieraChodzi o tego goscia od bezdomnych ktory wstawial i smial sie z filmow gdzie dręczono tych biednych ludzi ?

Po wczorajszej nocy utwierdzilem sie ze ma sie calkiem dobrzeboks umiera![]()

I tak cały czas, no ale byłemu redaktorowi mmarocks wolno więcej 
BASTA!@BogdanJanusz żelazny miał wypierdalać ale postanowił od tego czasu wrócić na kolejnym koncie a po kolejnym banie na nowym koncieI tak cały czas, no ale byłemu redaktorowi mmarocks wolno więcej
![]()
Się kurwa śmiej![]()
![]()
Od kiedy założyłem ten wątek tak się właśnie czuje wrzucając tu klipy.
USA to nawet już nie jest film tylko jakieś 550 cystern które wybuchają co 3 dni

W kilku tematach pisze sam ze sobą a jak ktoś mu napisze że ma wypierdalać to udaje że nie widzi 
szybko się byku połapałeś XDJaki to jest dzbanW kilku tematach pisze sam ze sobą a jak ktoś mu napisze że ma wypierdalać to udaje że nie widzi
![]()
Pisałem o tym już dawno ale w tematach niedostępnych dla wszystkich użytkowników, kilka dni na forum i już wiadomo z czyim mulciakiem mamy do czynienia: żelazny, ryt albo haliszybko się byku połapałeś XD

Ciekawe ile wytrzyma i pod jakim nowym nickiem wróci, obstawiam że wariacja nt. Johna Locke 
Jeszcze nie zbanowaliście tego idioty? Niesamowite.
@poskramiaczRencistow
Tęsknicie co. Nikt tak dobrze nie śledzi najnowszej fali undergroundu jak ja.
Kto wam rozpracuje Javiera, czarnego Kamila, Wutera, Millera,Wane,Spazmy,Hrabie,Gieta czy innego newcomera.
Ale jak się wszystkich banuje to forum umiera.
Rocksi umieją grać w te klocki, Wy nie.
Wy zacofani zatrzymaśliscie się pewnie na Okekelu i Asterze i kozia wiecie co kipi w podziemiu.
Ale jak się usuwa eksperta od undergroundu to później tak jest.

Jeszcze nie zbanowaliście tego idioty? Niesamowite.
@Drzewo weź im ogarnij jakiś pokój bez klamek po znajomości@poskramiaczRencistow
Tęsknicie co. Nikt tak dobrze nie śledzi najnowszej fali undergroundu jak ja.
Kto wam rozpracuje Javiera, czarnego Kamila, Wutera, Millera,Wane,Spazmy,Hrabie,Gieta czy innego newcomera.
Ale jak się wszystkich banuje to forum umiera.
Rocksi umieją grać w te klocki, Wy nie.
Wy zacofani zatrzymaśliscie się pewnie na Okekelu i Asterze i kozia wiecie co kipi w podziemiu.
Ale jak się usuwa eksperta od undergroundu to później tak jest.