Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Bez porównania z Turcją czy innym Egiptem. Jednostkowe przypadki, że ktoś głośniej zapraszał obejrzeć towar na sprzedaż, ale nie odczułem, żeby to było tak natarczywe jak w powyższych. Tam to wkurwia niemiłosiernie, tutaj raz czy dwa ktoś próbował zachęcić, ale olewasz i zapominasz.Ciapaki bardzo nachalne? Czy raczej da sie połazic bez zaczepek handlarskich ?
ładna bieda dopadła po wybudowaniu chaty, że piłki do ponga gotujesz

Jaka bieda, specjalnie ułożył jajka nadrukiem do góry żeby pokazać, że go na „zerowki” staćładna bieda dopadła po wybudowaniu chaty, że piłki do ponga gotujesz
![]()

Wyrzuciłbym coś, ale przycisk zniknął
Nieźle baluje za nasze piniondze.Jaka bieda, specjalnie ułożył jajka nadrukiem do góry żeby pokazać, że go na „zerowki” stać![]()

Konsetracyjny.
Współczuję. Ja już na szczęście na etapie wykończenia, ale prawie 5 lat zeszło...View attachment 126057
I chuj zaczęło się. Dom do dachu, chłop do piachu. Miło było was poznać.
Tak długo… cholera myslalem ze 40stka za rok bedzie juz w domu.Współczuję. Ja już na szczęście na etapie wykończenia, ale prawie 5 lat zeszło...
Ja jechałem bez kredytu, ale na końcu nie wytrzymałem i musiałem dobrać bo już miałem tego po dziurki w nosie.Tak długo… cholera myslalem ze 40stka za rok bedzie juz w domu.
W sensie gadania żony…?tego
View attachment 126057
I chuj zaczęło się. Dom do dachu, chłop do piachu. Miło było was poznać.

To moja 10 letnia córka…Kij z domem,
wrzuć więcej zdjęć tej blondyny z drugiego planu
![]()
Dostała zielone światło na urządzanie bo mnie to tam wszystko jedno więc jest zadowolona, mnie tylko techniczne sprawy i izolacja interesowały. Po prostu wszystko kręciło się wokół budowy i psychicznie już to męczyło.W sensie gadania żony…?