Dijaz
KSW Heavyweight
A dokąd ten wypad?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A dokąd ten wypad?
Coś się chyba zmieniło technicznie tutaj z dodawaniem zdjęć (albo u mnie w telefonie) inaczej ten proces wygląda niż wcześniej.
Nie szukają tam kogoś do roboty?
jest wakat na pracownika umysłowego u koreańcówNie szukają tam kogoś do roboty?

W Puerto?jest wakat na pracownika umysłowego u koreańców
![]()
No a jak, chyba nie na jeżycachW Puerto?

Dooobra fota!
Zejdź mi z oczu...![]()

navio to ty?

navio to ty?![]()

Park Narodowy Geres - PortugaliaA dokąd ten wypad?
To sa huby drzewa ktore wczoraj cialem trajzega, a lezalo rokJaki trip?
krajzegątrajzega
Cyrkulatkąkrajzegą
jestem z łódzkiego Byku, u mnie się tak poprawnie wymawia...krajzegą

Ooo prosze prosze, a jaki rejon konkretnie? Wiem gdzie rosną Halunki w Sieradzu możemy się wybrać na grzybobraniejestem z łódzkiego Byku, u mnie się tak poprawnie wymawia...
![]()
Emiraty SieradzkieOoo prosze prosze, a jaki rejon konkretnie? Wiem gdzie rosną Halunki w Sieradzu możemy się wybrać na grzybobranie

Z Sierodza mój ojciec pochodzi, miałem tam dziadków, bastion partii komunistycznej dawnych lat a to przecie jedno z najstarszych miejscowości w Polszcze.Ooo prosze prosze, a jaki rejon konkretnie? Wiem gdzie rosną Halunki w Sieradzu możemy się wybrać na grzybobranie

Witaj Kamracie!Z Sierodza mój ojciec pochodzi, miałem tam dziadków, bastion partii komunistycznej dawnych lat a to przecie jedno z najstarszych miejscowości w Polszcze.
Wioseczki okoliczne jak Zapusto Mała i inne to za dziecioka objeździłem rowerkiem.
![]()