Rododendron
UFC Light Heavyweight
Pod klony będziesz ładował alko? Do zobaczenia za dwa dni, pewnie i tak nic nie będziesz pamiętał.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Pod klony będziesz ładował alko? Do zobaczenia za dwa dni, pewnie i tak nic nie będziesz pamiętał.
ta ... złote rady,Mordo, ale sam pisałeś w odpowiednim temacie, że dalej miewasz huśtawki. Jesteś na clonazepamie, a to jeden z cięższych benzo, który w chuj źle reaguje z alkoholem. Ja Cię pouczał nie będę, jesteś dorosły, ale chyba zdajesz sobie sprawę, że w obecnej sytuacji używki raczej nie są twoim sprzymierzeńcem. Z fartem byku, bo offtop trochę tutaj zrobiłem.ta ... złote rady,
ok to slucham co to gdzie to?To nie Bałtyk, podobny troszkę ale to nie to.

gdzie to?![]()

byku 1 klon dziennie RANO może masz jakieś doświadczenie, chętnie poczytam
Spróbujesz to zobaczysz.
Ktoś Ci radzi chcę dobrze, napisał jakie będą skutki mieszania to jeszcze z tego szydzisz.
już już się uspokój kurwa
Spokojnie mordeczko, tutaj nikt nie chcę dla Ciebie źle.
ok to slucham co to gdzie to?![]()

Ja mam rysia. Oto waldek.
View attachment 48634
Co to za stadionik ?
Co to za stadionik ?
@Gienek alert!!!!kolejne spacery, ludzie w kurtawach a ja jak zwykle, jak na lato, keep pushed !
View attachment 114949
Apteka w tle, towar w plecaku i cyk do parku na ławeczkę, eh, taki to pożyje

Apteka w tle, towar w plecaku i cyk do parku na ławeczkę, eh, taki to pożyje![]()