VitoC
UFC Featherweight
Męskiego nie było?View attachment 71204
Captain jack blue lagoon, bardzo fajne piwko/mix piwka z sokiem ? Jakoś tak

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Męskiego nie było?View attachment 71204

Tez bym nie chciał takiego tatuażu ale nie musiałeś koledze tak dopierdalać.Męskiego nie było?
![]()

I jeszcze ten domestos w kufluTez bym nie chciał takiego tatuażu ale nie musiałeś koledze tak dopierdalać.![]()

I te błyszczące sikory u każdegoView attachment 71204
Zazdrość to paskudna wadaI te błyszczące sikory u każdego

I to wcale nie moja największaZazdrość to paskudna wada![]()

Do 31 grudnia trochę tam poczekaszW oczekiwaniu na pokaz sztucznych ogni, (środkowy Texas)
View attachment 71215

Tak jestTyrol?
Fajne, zawsze podobały mi się te angolskie zameczki czy dworki z cegły. Ten rodzaj budownictwa.
A nie kamienia?Fajne, zawsze podobały mi się te angolskie zameczki czy dworki z cegły. Ten rodzaj budownictwa.
Na zdjęciu jest cegła, nie? Czy się mylę.A nie kamienia?
Raczej kamień lupanyNa zdjęciu jest cegła, nie? Czy się mylę.
A z kamienia tak, masz rację, oni tam z kamienia je budowali i te podobają mi się bardziej, zdjęcie mnie trochę zmyliło ale taka cegła też jest ładna
Aha, no to z kamieniaRaczej kamień lupany

@GaaraView attachment 71825
Wczoraj doszło do erupcji, jakieś 20km od miejsca mojego zamieszkania. Aktualnie krater ma między 1300-1500m![]()

E fajka, raj bany to i pewnie zawieszka tommi romanowski vel chilfinger oraz gacie Armani…

Jakie Armani, byku, spodenki tylko sieciówkaE fajka, raj bany to i pewnie zawieszka tommi romanowski vel chilfinger oraz gacie Armani…
![]()

To leć tam szybko zakupić, żeby przypału nie było!Jakie Armani, byku, spodenki tylko sieciówka![]()

Skoszone, pograne, pościelone...![]()
...pokąpane, poczytane, teraz mleczko do snu XD
![]()
Z ciekawostek to siatka z lat 70tych, teścia, z czasów jego liceum, o ile dobrze pamiętam. Oby dosłużyła do następnego pokolenia.