Na pewnym forum toczę dyskusję na temat potencjalnych zarobków Mameda w UFC. Jak myślicie, ile mółby dostać za pierwszą walkę? W $.
Biedny Mamed. Ledwo co kilkanaście godzin temu powiedział, że chciałby zawalczyć w UFC a na forum już sie zastanawiają ile będzie zarabiał.
Dostanie oryginalne plakietki zawodnika UFC, zapachową choinkę o smaku kokosa i używane opony do stara ;)
No ja uważam, że tych 36 by nie dostał. Wydaje mi się, że jest zbyt słabo kojarzonym w USA zawodnikiem, by tyle dostać.
Dostałby chyba nawet wiecej niż 36k $ ostatnio 5 wygranych 2 KO 3 suby wysoko w rankingach, teraz nie jest tak jak to K&L przedstawiają i UFC kasy dobrym fighterom nie szczędzi.
A jak myślicie, Mamed walcząc w UFC będzie stał w czerwonym czy w niebieskim narożniku? Temat z dupy wzięty i w ogóle niepotrzebny. :-)
Zajebiste poczucie humor, lutek!:-) A co mam napisać? Napisałem, to co mi tutaj napisaliście i będę czekał na Mameda w UFC z nadzieją, że będzie walczył w stanie, który ujawnia zarobki.
A po co Ci jego zarobki? Nie masz się na czym onanizować? Czy to takie ważne, żeby zakładać o tym temat?
lutek147 Od zarobków będzie zależało to czy Mamed pojawi się w UFC więc kogoś może to interesować.Pomyśl.
Masakra. Normalna dywagacja, jak każda dotycząca teraz tematu Mamed - UFC. Typ się spytał jak uważamy, a spinacie się jakby odkopał temat Defa mający 3 lata. Ja osbiście uważam, że Mamed mógłby przy dobrych wiatrach liczyć na kontrakt podobny do tego jaki miał Santiago - Z tym, że wtedy nie ma przebacz - Walczysz z tym kogo ci damy.
@pablo Zarobki powinny najbardziej interesować Mameda i jego managerów. My powinniśmy się interesować nie tym, co Mamed ma w portfelu, tylko jak walczy.