eliano55
Maximum FC Welterweight
Jako że to forum schodzi lekko na psy, gdzie tematy typu dziara popka na oku są top w wiadomosciach MMA, nie wiem czy owy temat był poruszany.
Za pośrednictwem Fightlinkera z forum Underground, słowa Iana McCulla w obronie Dany. O tym jak sie zarabia w UFC NAPRAWDE:
Dla wszystkich tych nie pałających miłością do języka wyspiarskiego:Dana says he doesn • t like to give out real numbers, which is def. the truth cause i came on here and saw people saying things like i shoulda got paid more even though i lost but i headlined the card..
i did, dana sent me an extra 25k right after the fight plus i got main event sponsor money haha
the UFC pays you to do your job, if you do it than you get paid good.. in my UFC debut i made over 80,000 • thats a lot of money for a division half the MMA community didn • t know existed!!
i love all of you guys, most of you know my life story, i just wanted you to know that i get taken care of by the UFC real well, ESPECIALLY when it comes to $!
All i gotta do now is beat the crap out of someone and move forward and start making anderson moneyyy !!!!!!!
" Dana mówi że nie lubi dawać prawdziwych cyferek, co jest zdecydowanie prawdą ponieważ wszedłem tutaj (na forum) i widziałem jak ludzie mówią rzeczy typu że powinienem dostać więcej kasy, że mimo że przegrałem to prowadziłem całą karte.
dostałem, dana przesłał mi ekstra 25 tys. zaraz po walce plus dostałem pieniądze od sponsorów za główną walkę haha
UFC płaci ci jeżeli robisz swoją robotę, jeżeli to robisz to płacą ci dobrze.. w swoim debiucie w UFC zarobiłem ponad 80,000... to dużo pieniędzy jak na kat. wagową o której połowa społeczności MMA nie wiedziała że istnieje!!
kocham was wszystkich (tych ludzi z forum), większość z was zna moją historie życia, chciałem żebyście wiedzieli że UFC o mnie zadbało bardzo dobrze, ZWŁASZCZA jeżeli chodzi o $!
Wszystko co musze teraz zrobić to porządnie dokopać komuś i iść dalej i zacząc robić pieniadze andersona !!!!!!!"
Dla tych co nie lubią czytać:
W UFC zarabia sie O WIELE WIECEJ niż jest napisane jako podstawa w kontrakcie.
Apropo Mameda.
Edit:
link jakby co:
http://fightlinker.com/ian-mccall-fortunately-making-more-than-9k-per-fight/
Edit2:
słit focia z komentarza.