Zapasy || Judo

Taki rodzinny i wierzący że chciał podupczyć za pieniądze, nie osądzam go tylko stwierdzam fakty. Sam sobie to zgotował.
Zgadzam się, wyszła hipokryzja. Lecz prawo w Ohio też jest jakieś zjebane, że chłopa za to zatrzymali, to jest afera obyczajowa, ale nie powinna być kryminalna, przecież chłop nie był streczycielem tylko nie doszłym klientem. Wali pewnie tyle teścia że żona mu nie wystarcza no i się chłop wpierdolił na minę

Już stracił dalszą możliwość trenowania dzieci, pewnie zaraz straci wszystkich sponsorów typu Rudis, a najlepsze jest to, że gość ma żonę, dzieci i jest bardzo wierzący…
Nie zdziwię się jak dolepiona afera, ale kto wie? Tam wśród tych tzw. elit to jest tyle popierdoleńców, że jakby wszystko wyszło na jaw to by ludziom mózgi powybuchały

Zgadzam się, wyszła hipokryzja. Lecz prawo w Ohio też jest jakieś zjebane, że chłopa za to zatrzymali, to jest afera obyczajowa, ale nie powinna być kryminalna, przecież chłop nie był streczycielem tylko nie doszłym klientem. Wali pewnie tyle teścia że żona mu nie wystarcza no i się chłop wpierdolił na minę
Skąd wiesz, że nie doszedł?

zapasów chcesz się uczyć z aplikacji? Chyba że o przetworach na zimę mówimy?
Ja nie chcę ale Polski Związek Judo jak widać tak:
1749186978148.png

@Roshi Przypominam się odnośnie tych szkoleniówek GSP

Jakbyś miał chwilę zerknąć czy coś jest w sieci? No bo z tego co szukałem to tylko znalazłem takie starocie jak chociażby

Jakbyś miał chwilę zerknąć czy coś jest w sieci? No bo z tego co szukałem to tylko znalazłem takie starocie jak chociażby
Też bym chętnie zerknął bo GSP to mój ulubiony fighter

@Roshi podbijam temat. Sprawdzałeś?

Back