Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Chłopak fajne shortsy robi, łapie różnych ludzi, w większości dużo większych i cięższych od siebie i oferuje im 1000 dolców jeśli go obalą w jakikolwiek sposób, a potem ich ragdolluje na glebie i robi z nimi co chce. Najlepsza jest ta pewność siebie chłopów po 2 metry i 120kg, że na 100% go obalą i dają sobie 10/10 szansy, a potem są w szoku![]()

Zajebisty gościu z misją, słucha się go jak Greckiego mędrca.
Jakiś kocur ponoć w zapasach, jest artykuł u Stachury o nim

Chłopak fajne shortsy robi, łapie różnych ludzi, w większości dużo większych i cięższych od siebie i oferuje im 1000 dolców jeśli go obalą w jakikolwiek sposób, a potem ich ragdolluje na glebie i robi z nimi co chce. Najlepsza jest ta pewność siebie chłopów po 2 metry i 120kg, że na 100% go obalą i dają sobie 10/10 szansy, a potem są w szoku![]()

Pod mma chyba lepsze Judo bez chwytów za nogi.Ostatnio było spotkanie w IFJ w sprawie kolejnych zmian w judo. Planują przywrócić chwyty za nogę/nogawkę. Argumentują to podniesieniem efektowności walk i zwiększeniem ilości ipponów. Palce w tym podobno maczał MKOL, który chce by sporty w LA były bardziej atrakcyjne do oglądania dla młodzieży. Stwierdzili, że zmagania trwały zbyt długo. Dla przykładu wioślarstwo na przyszłych igrzyskach nie będzie odbywać się na tradycyjnym dystansie 2 km, tylko na dystansie 1,5 km. W kajakarstwie też już raczej odchodzi się od kilometrowych dystansów i wstawia 200 albo 500 m.
Teraz już raczej ciężko będzie nakłonić kogoś z Topu na przejście do MMA. IFJ bardzo fajnie sobie działa. Organizują turnieje z dość fajnymi nagrodami pieniężnymi. Moim zdaniem jest to jedna z najlepiej zarządzanych federacji jeśli chodzi o sporty olimpijskie. Przede wszystkim komunikacja z kibicami. Strona internetowa przejrzysta i czytelna. Na YT cały czas jakieś materiały tłumaczące zasady, pokazane video z walk i tłumaczenie dlaczego taka a nie inna decyzja została podjęta.Pod mma chyba lepsze Judo bez chwytów za nogi.
Fajną opcją byłoby dodanie do judo podobnie jak w bjj zasad no-gi. Ale, że judo to olimpiada to pomysł praktycznie bezsensowny. Nawet na YT jest znikoma liczba sparingów judo w rashu.FJ bardzo fajnie sobie działa. Organizują turnieje z dość fajnymi nagrodami pieniężnymi.
Ja jestem raczej konserwtystą jeśli chodzi o dyscypliny olimpijskie. Judo to sport w chuj ciężki i szlachetny. Nawet sam Nurmagomedov, który całą swoją karierę w MMA zawdzięcza zapasom stwierdził, że judo to wyższy poziom. Nie ma co za bardzo kombinować i zmieniać. Debile z MKOL od kilkunastu lat próbują kombinować jak tu więcej hajsu sobie zarobić. Na szczęście judo w obecnej formie jest dość mocno popularne na świecie i zapewnia odpowiednie zasięgi, więc jestem spokojny.Fajną opcją byłoby dodanie do judo podobnie jak w bjj zasad no-gi. Ale, że judo to olimpiada to pomysł praktycznie bezsensowny. Nawet na YT jest znikoma liczba sparingów judo w rashu.
Wszystko fajnie tylko ten mistrz IO z UZB (RUS) ma 170 cm, z kat. -74 kg... a Khamzat (188, -84 kg) i pewnie dużo więcej musi zrzucać niż ten mały... plus filmik 25 sekundowy![]()
Nie ma co na to patrzeć, dostałby Ramazanova ze swojej wagi i nic by nie zrobił.
Od 12:01 warto obejrzeć, zajebista miejscówka do treningu no i trener mega kozak człowiek, są napisy po angielsku.
Khamzat trenował do Robercika w ośrodku Olimpijskim dla zapaśników w górach w Rosji, dlatego sparuje z mistrzami IO, MŚ, ME. Prawdziwy test przed nim w sobotę, Robercik nabity mięśniem, silny, cardio mega, zapasy defensywne bardzo dobre, świetny boks i jak to powiedział: „To nie walka zapaśnicza, to walka w MMA”, a Robercik to jeden z najwszechstronniejszych gości w tym sporcie.To pewnie stąd ten Zhamalov, sporo mniejszy, jak rywale Chamzada w UFC... na czele z Gilbertem
Zajebisty "Polak" pofarbowany...![]()
Wiadomości - najnowsze informacje z Polski i Świata
Najnowsze i aktualne wiadomości z Polski i ze świata w Radiu ZET. Sprawdź bieżące informacje o tym, co dzieje się w kraju i na świeciewiadomosci.radiozet.pl
28-31 października będą mistrzostwa świata seniorów w Albanii.
Z Klubu Sportowego Wschód...Zajebisty "Polak" pofarbowany...
Klasyka tych związków, czyli brać takiego co tu przyjechał i już trenował zapasy.
nazwa idealna 
Nie wypowiadam się, zobaczyłem imię i nazwisko i tylko się uśmiechnąłemZajebisty "Polak" pofarbowany...
Klasyka tych związków, czyli brać takiego co tu przyjechał i już trenował zapasy.

To raczej taki turniej dla nieolimpijskich kategorii wagowych niż pełnoprawne mistrzostwa świata.![]()
Najnowsze i aktualne wiadomości z Polski i ze świata w Radiu ZET. Sprawdź bieżące informacje o tym, co dzieje się w kraju i na świeciewiadomosci.radiozet.pl
Ja to jestem ten okrutnik, więc musiałem no - nie byłbym sobąNie wypowiadam się, zobaczyłem imię i nazwisko i tylko się uśmiechnąłem![]()

Rozgrzewka. Nawet jest tam taki "grubasek", a jak śmiga na nogach

![]()
Zajebisty "Polak" pofarbowany...