vitas
KSW Heavyweight
Z ust geniusza, który myślał, że redakcja go hakuje półgłówek to komplement.Nie pisz do mnie jak do matki półgłówku![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Z ust geniusza, który myślał, że redakcja go hakuje półgłówek to komplement.Nie pisz do mnie jak do matki półgłówku![]()
Z ironią też masz problem. Dlatego właśnie nazywam Cię tłukiemZ ust geniusza, który myślał, że redakcja go hakuje półgłówek to komplement.

Wpisz sobie w wyszukiwarkę co znaczy to słowo to pogadamy.Z ironią też masz problem. Dlatego właśnie nazywam Cię tłukiem![]()
To po co przybiłeś zakład skoro teraz pierdolisz, że nie pomagasz na pokaz? Po co było gadanie, że odchodzisz? Nie kumamNie pomagam na pokaz. Skomlej dalej śmieciu![]()
.Narkun tego nie wygraKtoś coś z oktagonu? Narkun i Czerwińska jako underdlgi wyglądają fajnie
Nie wierzysz w naszego pogromcę Mameda?Narkun tego nie wygra
Ciężkie KO później ogóry...Nie wierzysz w naszego pogromcę Mameda?
Ja to się zastanawiam czy nie rzucić z 50zł, na wszystkich przeciwników Polaków z tej karty. Solidne ako wychodziKtoś coś z oktagonu? Narkun i Czerwińska jako underdlgi wyglądają fajnie

Czyli Poppeck i Jungwirth, dubel zabójca?Ciężkie KO później ogóry...
Jest tylko jeden powód na powrót potężnej żyrafy... sianko
przecie tam są dwa nawet z kursem 3,3 to ile tam łącznie, z 200 kurs?Ja to się zastanawiam czy nie rzucić z 50zł, na wszystkich przeciwników Polaków z tej karty. Solidne ako wychodzi![]()

Nie no, tych to nie ruszam, bez Niewiadomskiego i tego drugiego po 1.10. Jungwirht, Poppeck, Chotenowsky, Kinehan, Madureira, Feucht i @28 wychodzi.przecie tam są dwa nawet z kursem 3,3 to ile tam łącznie, z 200 kurs?
![]()
Biere typ od @MoviePLK i zobaczymy co z tego wyjdzie:
Gać-Vrtacic -2,5 rundy + Molly McCann + MKS Dąbrowa-Krosno over 164,5 @2,17

@Clemenza08 gramy Sancheza?![]()

. Ma 39 lat i ładny bilans zbudowany na ogórasach więc zaproponowali mu walkę w pas mistrza świata
. Wziął sobie wolne na 8 tygodni na przygotowania i leci pod piramidy na walkę z Sheerazem. Jeżeli jego taktyka nie polega na uciekaniu po ringu (dotychczas tak nie walczył) albo chłop nie ma atutu w postaci głowy z tytanu to zostanie tu rozjebany w pył. Ciężko mi sobie nawet wyobrazić, że ta walka to nie jest showcase dla Sheeraza przed brodatymi kibicami w Egipcie. O różnicy w warunkach fizycznych i sile ofensywnej nie ma tu nawet co pisać.jak Sheeraz nie skonczy tego do 4 to bede w szokuDzisiaj wybieramy się na bukmacherski trip do Gizy w Egipcie z postojem na szamę w Mielcu.
Agata Kaczmarska + Aneta Rygielska + Hamzah Sheeraz-Alem Begic under 5,5 rundy @2.17 do gry w STS
Kaczmarska i Rygielska na Suzuki Boging Night w Mielcu nie powinny mieć żadnych problemów z rywalkami. To zawodniczki z czołówki światowej co przypieczętowały w tamtym roku mistrzostwem i wicemistrzostwem świata. Dzisiaj walczą z pannami z Litwy z mocno ujemnymi rekordami i porażki Polek tu w ogóle nie wchodzą w grę.
Dzisiaj słuchałem wywiadu z tym Alemem Begiciem i to gość co normalnie na etacie do roboty chodzi w pracowni projektowej i trenuje sobie 2 razy w tygodniu boks. Ma 39 lat i ładny bilans zbudowany na ogórasach więc zaproponowali mu walkę w pas mistrza świata
. Wziął sobie wolne na 8 tygodni na przygotowania i leci pod piramidy na walkę z Sheerazem. Jeżeli jego taktyka nie polega na uciekaniu po ringu (dotychczas tak nie walczył) albo chłop nie ma atutu w postaci głowy z tytanu to zostanie tu rozjebany w pył. Ciężko mi sobie nawet wyobrazić, że ta walka to nie jest showcase dla Sheeraza przed brodatymi kibicami w Egipcie. O różnicy w warunkach fizycznych i sile ofensywnej nie ma tu nawet co pisać.
View attachment 147776 View attachment 147777
View attachment 147778

Eeee chyba niezbyt. Jakoś tego nie widzę
Ja tam bardzo lubię Ryśka Torreza ale już na zawsze będę miał w głowie jak go Jalolov zlał na amatorce i na noszach odesłał do domu. Prędzej czy później w boksie zawodowym wydarzy się to samo.
.Dzisiaj wybieramy się na bukmacherski trip do Gizy w Egipcie z postojem na szamę w Mielcu.
Agata Kaczmarska + Aneta Rygielska + Hamzah Sheeraz-Alem Begic under 5,5 rundy @2.17 do gry w STS
Kaczmarska i Rygielska na Suzuki Boging Night w Mielcu nie powinny mieć żadnych problemów z rywalkami. To zawodniczki z czołówki światowej co przypieczętowały w tamtym roku mistrzostwem i wicemistrzostwem świata. Dzisiaj walczą z pannami z Litwy z mocno ujemnymi rekordami i porażki Polek tu w ogóle nie wchodzą w grę.
Dzisiaj słuchałem wywiadu z tym Alemem Begiciem i to gość co normalnie na etacie do roboty chodzi w pracowni projektowej i trenuje sobie 2 razy w tygodniu boks. Ma 39 lat i ładny bilans zbudowany na ogórasach więc zaproponowali mu walkę w pas mistrza świata
. Wziął sobie wolne na 8 tygodni na przygotowania i leci pod piramidy na walkę z Sheerazem. Jeżeli jego taktyka nie polega na uciekaniu po ringu (dotychczas tak nie walczył) albo chłop nie ma atutu w postaci głowy z tytanu to zostanie tu rozjebany w pył. Ciężko mi sobie nawet wyobrazić, że ta walka to nie jest showcase dla Sheeraza przed brodatymi kibicami w Egipcie. O różnicy w warunkach fizycznych i sile ofensywnej nie ma tu nawet co pisać.
View attachment 147776 View attachment 147777
View attachment 147778
Buki w strachu Clemenza08 powraca w wielkim stylu.