Roshi
Roshi
Probuje ktos Wardleya?
Ogolnie to Parker powinien go zrobic do jednej bramki, ale wylapywal z dosc wolnym Zhangiem... Trzymam kciuki za Joe ale za drobne probuje Fabio, ma strasznie ciezka ta reke.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Probuje ktos Wardleya?
Ogolnie to Parker powinien go zrobic do jednej bramki, ale wylapywal z dosc wolnym Zhangiem... Trzymam kciuki za Joe ale za drobne probuje Fabio, ma strasznie ciezka ta reke.
w teorii tak to powinno wyglądać ale Bajor może wyłapać, mam nadzieję, że pomogłemFajny kurs na Bajora. Powinien od razu glebować Wrzoska i rozjebać w parterze. Jakie opinie?
![]()

Zerhouniego nie sprobowac - grzech.. Szpilka tez to moze ugrac.. w ME stawiam na Bzika
no właśnie gram i dubla i trepla, też najbardziej mi bzik śmierdzi, że ugraZerhouniego nie sprobowac - grzech.. Szpilka tez to moze ugrac.. w ME stawiam na Bzika
Mnie zastanawia kurs na Surdyna. Chłop ma świetne zapasy, dobrą kondycję jest nie ustępliwy. Gdyby nie kolano to pokonałby i Martina. Modelki jedna walka w KSW z Seba i jest sporym faworytem.
Pawlak jest za mądry i za nudny w stylu by nadziać się na ciosy Zerhpuniego.
Szpilka może ustrzelić, ale Martinek odrazu powinien wchodzić w nogi. Pytanie jak szpila z TdF. Bo walka z bezparterowym Zimmermanem to nie wyznacznik, że nikt go nie obali.
Bartos po tym co pokazał z Grzebykiem słuszny faworyt.
Ares FC 37
Ciekawy bet na dzisiejszej gali. Faworyzowany jest Andrii Misiuk, absolutnie nic ciekawego nie ma w tym gościu to taki typowy zawodnik z pankrationu z jakimiś tam tytułami amatorskimi. W 5 zawodowych walkach z nikim poważnym nie wygrywał i dodatkowo jego rekord nie zawiera 2 porażek z ostatnich miesięcy. Jedna decyzją na gali Klan FC - zasady mma i ring ułożony z worków:
Druga porażka, co ważniejsze, jest z listopada gdzie dostał legitne, ciężkie ko i nie był w stanie stanąć do werdyktu.
Jego rywal Sofiane El Fatni to kickboxer. Masiuk na bank będzie chciał sprowadzać ale jego zapasy to taki typowy amatorski styl przenoszenia walki do parteru, sam często lądował w walkach z dołu. Ciężko ocenić obrony zapaśnicze El Fatni bo kończył walki szybko ale z tego co widziałem to nie wygląda to źle. Przewaga warunków i siły fizycznej będzie mu tylko pomagać. El Fatni dodatkowo walczy u siebie i gdyby rekord rywala uwzględniał jego porażki to pewnie kursy byłyby odwrotne. Nasz francuski Marokańczyk podwoi nam dzisiaj oszczędności.
Sofiane El Fatni @2,40
View attachment 137475
Dzięki za info, powodzenia 
Zabrakło doświadczenia no i zapaśniczo było słabo. Ja byłem nawet w 2 rundzie cały czas przekonany że wygra i szkoda tej gilotyny bo Misiuk był już fioletowy...To było do ugrania, jak by Marokaniec trochę myślał w walce. Ten ukr słaby
Ukr już z Jankiem dobrze się pokazał i równie dobrze mogli dać tą walke na ptk dla niego bo to było takie 50/50, Przybysz chyba wyłapie od niego niestetyCo sądzicie o przeciwników Przybysza? Ogólnie martwi mnie, że w ostatnich walkach Sebastian był podłączany a Yakymenko dobrze zaprezentował się z Bontorinem, chyba, że Bontorin zaprezentował się słabo. Trzymam kciuki za Przybysza, ale kurs jest za niski na Sebastiana w walce z zawodnikiem który pokonał byłego zawodnika UFC.
Właśnie nie mogłem znaleźć tej walki, ale czytałem, że mogło iść w dwie strony. Ogólnie faworyzuje na ten moment Sebicia, ale ostatnie walki budują we mnie niepokój w związku z tymi podłączeniami. Tutaj będzie pewnie równie mocny jak nie mocniej bijący przeciwnik i może się to skończyć źle dla Przybysza.Ukr już z Jankiem dobrze się pokazał i równie dobrze mogli dać tą walke na ptk dla niego bo to było takie 50/50, Przybysz chyba wyłapie od niego niestety
Tu masz skrótWłaśnie nie mogłem znaleźć tej walki, ale czytałem, że mogło iść w dwie strony. Ogólnie faworyzuje na ten moment Sebicia, ale ostatnie walki budują we mnie niepokój w związku z tymi podłączeniami. Tutaj będzie pewnie równie mocny jak nie mocniej bijący przeciwnik i może się to skończyć źle dla Przybysza.
www.polsatsport.pl
Ktoś coś gra ze Strike King, bo dosyć wyrównane kursy w walkach
No wlasnie kursy wygladaja dosc grywalnie. Na pewno da sie cos ciekawego wylapac, tylko kto zna tych zawodnikow...Ktoś coś gra ze Strike King, bo dosyć wyrównane kursy w walkach