Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Zdecydowanie.Mariusz Wach po 1.78 na tego dziada Rozala?
Różal idzie oddać życie w ringu, cykałbym się stawiać przeciw niemu.Mariusz Wach po 1.78 na tego dziada Rozala?
jeden cios w oko może przesądzić ...Różal idzie oddać życie w ringu, cykałbym się stawiać przeciw niemu.
A tak poważnie to rzeczywiście więcej argumentów po stronie Wacha poza kopnięciami oczywiście.jeden cios w oko może przesądzić ...
co by nie mówić Wach cały czas jest aktywny, a Rozal to kij wie co w tej piwnicy swojej robi. Ja już raz uwierzyłem w jego bycie wielkim wojownikiem na Genesis nigdy więcej :DA tak poważnie to rzeczywiście więcej argumentów po stronie Wacha poza kopnięciami oczywiście.
Gdybym miał obstawiać to Waszke. Co mu zrobi zniedołężniały wuj lowkickami? No najwyzej sam siebie przewroci gdy zgubi punkt ciężkości.co by nie mówić Wach cały czas jest aktywny, a Rozal to kij wie co w tej piwnicy swojej robi. Ja już raz uwierzyłem w jego bycie wielkim wojownikiem na Genesis nigdy więcej :D

STSczy ktoś wie gdzie można obstawić walkę Wach - Rozalski oprocz superbet??
w hicie dnia 2.15 WachSTS
Rozal faworytem 1.75 do 2.00 Wach
Za bardzo wyrównana walka to jest, żeby to typować w jakikolwiek sposóbBeterbiev - Bivol
co myslicie?
Bivol swietne nogi i kozacka obrona, ale.. przyjmuje... a Beter jak bije to do konca.. dla mnie niezlym wyznacznikiem bedzie walka z Gwozdykiem.
Serce mowi Bivol, rozum ze Beter go zlamie.
Żeby wygrać trzeba grać..Za bardzo wyrównana walka to jest, żeby to typować w jakikolwiek sposób

Ja myślę żeby przed czasem po 2.15 zaatakować i przeczuciem bardziej beter przed czasemBeterbijev mordo zaufaj mi
All in
Ta druga runda się spoko wydaje. Nie widziałem wcześniej w sumie tych kursów.Podsumowując
500 ziko na Wacha po 2.15
100 ziko Wach 1R po 5
50 ziko Wach 2R po 9
50 ziko Wach 3R po 15
RÓŻAL "WIERZYMY"
na STS takie sąTa druga runda się spoko wydaje. Nie widziałem wcześniej w sumie tych kursów.
NIE WIEM JA STAWIALEM 1/2 bez remisu takze ZWROTDało się tam remis postawić?
Chcialbym tez uderzyc ten zestaw za jakies 3 tys stots i eblen tej 2 jestem pewien jedynie ten Mckee ale jezeli jestes pewny to tez go dorzuce na Anglie nie zdazylem to zastapie ja dzis Wlochami bo powinni na luzie przejsc Izrael nawet 3 bramkami... Mysle tez dorzucic Topurie ale jednak grac przeciwko Maxowi troche niewypada... Radzisz to uderzyc czy masz lekkie obawy??? Nie gralem z 6 miesiecy mma wcaleale w tym widze potencjal na potrojenie stawkiView attachment 110815
Do tego McKee singlem za 5500 i nadal obserwuję kursy, bo z jakiegoś powodu idą w górę. Jak się uda złapać ~1.6 to będę jeszcze dokładał.
W mojej ocenie powinno być lekko. Obym się nie mylił. Co prawda Outlaw ugrał z nim rundę a walka z Souzą była mega bliska (niektórzy nawet twierdzą, że McKee to przegrał) ale Ci goście to nadal półka wyżej jak Hughes - który swoją drogą nie walczył z nikim konkretnym a z bardzo przeciętnym Vucenicem nawet przegrał przez splita. Imo McKee to jest światowa topka i w formie mógłby wygrać z każdym w swojej wadze wliczając w to UFC.Chcialbym tez uderzyc ten zestaw za jakies 3 tys stots i eblen tej 2 jestem pewien jedynie ten Mckee ale jezeli jestes pewny to tez go dorzuce na Anglie nie zdazylem to zastapie ja dzis Wlochami bo powinni na luzie przejsc Izrael nawet 3 bramkami... Mysle tez dorzucic Topurie ale jednak grac przeciwko Maxowi troche niewypada... Radzisz to uderzyc czy masz lekkie obawy??? Nie gralem z 6 miesiecy mma wcaleale w tym widze potencjal na potrojenie stawki
A jak juz wygrasz bedziesz lokowal cos w Topurie?? Z numerowanej cos moze masz jeszcze na oku??W mojej ocenie powinno być lekko. Obym się nie mylił. Co prawda Outlaw ugrał z nim rundę a walka z Souzą była mega bliska (niektórzy nawet twierdzą, że McKee to przegrał) ale Ci goście to nadal półka wyżej jak Hughes - który swoją drogą nie walczył z nikim konkretnym a z bardzo przeciętnym Vucenicem nawet przegrał przez splita. Imo McKee to jest światowa topka i w formie mógłby wygrać z każdym w swojej wadze wliczając w to UFC.
Nie. Max może zawsze zaskoczyć.A jak juz wygrasz bedziesz lokowal cos w Topurie?? Z numerowanej cos moze masz jeszcze na oku??
Dokladnie gosc jest zbyt nieprzewidywalny i ma tych 5 rundowek za sb plus jakosc przeciwnikow przez lata. Topuria nadal nie sprawdzony z czolowka.. choc naprawde kot czy to boks czy to parter i chwytyNie. Max może zawsze zaskoczyć.