Zakłady bukmacherskie (Bellator, ACA, PFL etc.)

f1f2baebe574d9c45f4f5f916a1b0cc7.png

Taka okazja, że aż wracam do zabawy, dzięki! Jeszcze cię będę przeklinał jak przejebię kasę odłożoną na wakacje :D

Nie no, myślę, że ruchając dziwki na Hawajach ... tekst urwany - nie powiem przecież, że będziesz mnie wspominał.
Osobiście spodziewałem się 1.25-1.30, więc 1.43 biorę z pocałowaniem ręki.

Gdzie Ty chłopie grasz? Również rozważałem taką opcję i miałem kurs 2.17 na pinnaclu.
Betsson

Przyciągnał mnie Zakład Bez Ryzyka w fazie grupowej.
Obróciłem już bonusy i wypłace niedługo.

Potem zamierzam rozpocząc obstawianie na Pinnacle.

Ale bezczelność, cofnęli bet na Chandlera na pinnacle tłumacząc, że pomylili zawodników. Tylko kuźwa przypadkowo na 10 innych bukach kurs był identyczny.

Teraz jeszcze nie pozwalają wypłacić kasy. Takiego maila dostałem i nie ogarniam o co im chodzi, ktoś coś?
"Your recent withdrawal request was declined by Pinnacle for the following reason:
Przelewy24 Deposit - Partial Balance 161.99 PLZ".
Dodam, że te 162 zł to różnica pomiędzy tym, co chce wypłacić, a tym, co wpłaciłem.

Teraz jeszcze nie pozwalają wypłacić kasy. Takiego maila dostałem i nie ogarniam o co im chodzi, ktoś coś?
"Your recent withdrawal request was declined by Pinnacle for the following reason:
Przelewy24 Deposit - Partial Balance 161.99 PLZ".
Dodam, że te 162 zł to różnica pomiędzy tym, co chce wypłacić, a tym, co wpłaciłem.
Tam możesz chyba wpłacać i wypłacać tylko jedną metodą. Gdy nie obrócisz depozytu 5 razy to zabierają ci 3% od depozytu przy zleconej wypłacie.
Najlepiej jak napiszesz do nich na support.

Chyba im się pitbulle pomyliły.

Wydawało mi się, że nie będzie cyrku na pinnacle, ale jednak.
Też miałem ten zakład w ako i został usunięty.
@Suchar sprawdź email, powinna być wiadomość po polsku dlaczego odrzucili.
Też mi kiedyś odrzucili, ale zaraz była wiadomość dlaczego.
Jeśli wpłacałeś przez przelewy24 to tylko tym sposobem możesz wypłacić.
Pamiętaj, że tylko jedna wypłata w miesiącu jest darmowa.

Dear Client, Thank you for your feedback. However, the bets will remain cancelled.

To jakieś jaja :D
Fajnie by było, gdyby im ludzie spamowali mailami, może by wtedy się ogarnęli.

@Suchar tez tak miałem kiedyś - spróbuj wypłacić 161,90. To chyba wyniknął jakiś błąd przy zmianie waluty.

Też do nich napisałem, ale nie wierzę, że coś się zmieni.
A co do wypłaty- przeze przelewy24 można wpłacić, ale wypłacić już nie, więc problem musiał leżeć w czymś innym.

Wydawało mi się, że nie będzie cyrku na pinnacle, ale jednak.
Też miałem ten zakład w ako i został usunięty.
@Suchar sprawdź email, powinna być wiadomość po polsku dlaczego odrzucili.
Też mi kiedyś odrzucili, ale zaraz była wiadomość dlaczego.
Jeśli wpłacałeś przez przelewy24 to tylko tym sposobem możesz wypłacić.
Pamiętaj, że tylko jedna wypłata w miesiącu jest darmowa.
Ja wpłacałem przez przelewy24 50 PLN, a później wypłacałem przez bank transfer 150 PLN i nie było żadnego problemu, ani żadnego procentu (było info, że pierwsza wypłata w miesiącu za free).

Ja wpłacałem przez przelewy24 50 PLN, a później wypłacałem przez bank transfer 150 PLN i nie było żadnego problemu, ani żadnego procentu (było info, że pierwsza wypłata w miesiącu za free).
To akurat jest ten sam sposób czyli przelew bankowy. Jakbyś wpłacił przelewem, a chciał wypłacić w inny sposób np. na skrill wtedy transakcja zostanie odrzucona albo w ogóle taka opcja nie będzie dostępna.

U mnie Betsson jeszcze nie rozliczył kuponu z Chandlerem, Rampage i Mitrione. Cały czas jeszcze jest jako otwarty.

Kłamcy
Unfortunately, odds were offered using the fighter's brother's name. His brother is also a MMA fighter, and therefore the bets had to be canceled because of an incorrect match-up.

We apologize for any inconvenience.

Kłamcy
Unfortunately, odds were offered using the fighter's brother's name. His brother is also a MMA fighter, and therefore the bets had to be canceled because of an incorrect match-up.

We apologize for any inconvenience.
a gdzie tu klamstwo?

Back