Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Chyba im się pitbulle pomyliły.
Taka okazja, że aż wracam do zabawy, dzięki! Jeszcze cię będę przeklinał jak przejebię kasę odłożoną na wakacje :D
Taka okazja, że aż wracam do zabawy, dzięki! Jeszcze cię będę przeklinał jak przejebię kasę odłożoną na wakacje :D
Rampage + Chandler + Mitrione
Kurs: 1.87
1,80 mam mitrone+chandler rano grane na unibecieRampage + Chandler + Mitrione
Kurs: 1.87
BetssonGdzie Ty chłopie grasz? Również rozważałem taką opcję i miałem kurs 2.17 na pinnaclu.
czyli jednak nie sa tacy kolorowi?Ale bezczelność, cofnęli bet na Chandlera na pinnacle tłumacząc, że pomylili zawodników. Tylko kuźwa przypadkowo na 10 innych bukach kurs był identyczny.
Tam możesz chyba wpłacać i wypłacać tylko jedną metodą. Gdy nie obrócisz depozytu 5 razy to zabierają ci 3% od depozytu przy zleconej wypłacie.Teraz jeszcze nie pozwalają wypłacić kasy. Takiego maila dostałem i nie ogarniam o co im chodzi, ktoś coś?
"Your recent withdrawal request was declined by Pinnacle for the following reason:
Przelewy24 Deposit - Partial Balance 161.99 PLZ".
Dodam, że te 162 zł to różnica pomiędzy tym, co chce wypłacić, a tym, co wpłaciłem.
Chyba im się pitbulle pomyliły.
Ja wpłacałem przez przelewy24 50 PLN, a później wypłacałem przez bank transfer 150 PLN i nie było żadnego problemu, ani żadnego procentu (było info, że pierwsza wypłata w miesiącu za free).Wydawało mi się, że nie będzie cyrku na pinnacle, ale jednak.
Też miałem ten zakład w ako i został usunięty.
@Suchar sprawdź email, powinna być wiadomość po polsku dlaczego odrzucili.
Też mi kiedyś odrzucili, ale zaraz była wiadomość dlaczego.
Jeśli wpłacałeś przez przelewy24 to tylko tym sposobem możesz wypłacić.
Pamiętaj, że tylko jedna wypłata w miesiącu jest darmowa.
To akurat jest ten sam sposób czyli przelew bankowy. Jakbyś wpłacił przelewem, a chciał wypłacić w inny sposób np. na skrill wtedy transakcja zostanie odrzucona albo w ogóle taka opcja nie będzie dostępna.Ja wpłacałem przez przelewy24 50 PLN, a później wypłacałem przez bank transfer 150 PLN i nie było żadnego problemu, ani żadnego procentu (było info, że pierwsza wypłata w miesiącu za free).
to nie ladnie, jednak to powazny buk i faktycznie ktos mogl sie pomylicPo gali.
a gdzie tu klamstwo?Kłamcy
Unfortunately, odds were offered using the fighter's brother's name. His brother is also a MMA fighter, and therefore the bets had to be canceled because of an incorrect match-up.
We apologize for any inconvenience.
Bo pomylili imiona, ale nie kursy, a wykorzystują sytuacje i rżną głupa.a gdzie tu klamstwo?