Zakłady bukmacherskie (Bellator, ACA, PFL etc.)

Jak moge podejrzeć kupon ile jest do wyjęcia zanim go wyśle ? Jak wpisuje kwote to nie pokazuje mi ile bede mial do zwortu dopiero jak wyśle kupon chyba że chce wysłać singla

@Gaara a USA?Poleciłbys cos do dubla? I jesli moglbym wiedzieć dlaczego Meksyk nobet?

@zychal
usa mysle, ze wygra. dla mnie nobet, bo obie druzyny sa nieprzewidywalne, maja dobrych pilkarzy i moga wygrac. nie mam zielonego pojecia, na kogo mozna by postawic w tym meczu.
wlochy do dubla, chociaz tez nie mozna powiedziec, ze na pewno wygraja

juz raz przegral
Haha. Tym bardziej. Jak Bartek da, to pojawi się moja analiza tej walki (napisałem ją pół roku temu :) ) Ogólnie dałem na Dantasa kciuk w dół, ale mnie są na równym poziomie. Inna sprawa to kurs ponad 3.0 wobec obecnego mistrza.
Ja bym puścił 2.0 na Galvao. Kurs typowo pod JanuszyMMA.
Ale to tylko moje zdanie.

Haha. Tym bardziej. Jak Bartek da, to pojawi się moja analiza tej walki (napisałem ją pół roku temu :) ) Ogólnie dałem na Dantasa kciuk w dół, ale mnie są na równym poziomie. Inna sprawa to kurs ponad 3.0 wobec obecnego mistrza.
Ja bym puścił 2.0 na Galvao. Kurs typowo pod JanuszyMMA.
Ale to tylko moje zdanie.

Coś w stylu 3.0 na Strausa z Freire? Czy 2.20 na Vassela, "bo przecież przegrał już z Newtonem"? :werdum:

Coś w stylu 3.0 na Strausa z Freire? Czy 2.20 na Vassela, "bo przecież przegrał już z Newtonem"? :werdum:
Pierwsze.
Pamiętajmy także, że Galvao swego czasu był trenerem Dantasa, dawno bo dawno, ale Dantas wiele w parterze od tamtego czasu się nie nauczył. Dla mnie osobiście ten kurs jest tylko pod fanów, którzy Dantasa i tak zagrają, bo przecież tapology tak mówi.

Back