Karwantes
Bellator Bantamweight
No jakby nie patrzeć była to walka piórkowego z półśrednim.Właśnie widzę, że Aoki wygrał z Linekerem przez poddanie. Ech
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
No jakby nie patrzeć była to walka piórkowego z półśrednim.Właśnie widzę, że Aoki wygrał z Linekerem przez poddanie. Ech
Lata od wczoraj na TT. Legit czy ściema?
Widziałem.Tłukli się w komentarzach niby podawali dowody,że fejk bo jakieś rzeczy się nie zgadzają. Dlatego wolałem zapytać bo sam się nie znam.W odpowiedzi tam są screeny kuponu całego. Trafione chyba całe FAME i jakieś mecze piłki nożnej.
W lotka codziennie ktoś wygrywa i takiego zamieszania nikt nie robi A schemat można porównać w tym przypadku, jak ktoś puścił „losowy pijacki kupon”.
Widziałem.Tłukli się w komentarzach niby podawali dowody,że fejk bo jakieś rzeczy się nie zgadzają. Dlatego wolałem zapytać bo sam się nie znam.
Potwierdzili, że prawdziwy kuponWidziałem.Tłukli się w komentarzach niby podawali dowody,że fejk bo jakieś rzeczy się nie zgadzają. Dlatego wolałem zapytać bo sam się nie znam.
Potwierdzili, że prawdziwy kupon
Ktoś coś myśli o tej walce Joshua vs Ngannou? Tam są jakieś astronomiczne kursy mam wrażenie na typy typu Joshua decyzją sędziów (6.00), potrwa cały dystans (4.18). Myślicie, że ma szansę się to skończyć wcześniej patrząc na to co Ngannou pokazał z Furym?
Na jakie?Strona, z której podałem te kursy, zmieniła kursy na niższe
4.50 Joshua decyzją i 3.75 że będzie decyzjaNa jakie?
Jasne że będą punkty
DEC Joshua, albo Nokaut Franio4.50 Joshua decyzją i 3.75 że będzie decyzja
Dlatego ciekawym zakładem jest według mnie 2.16 na Joshua wygra przez KO/DQ - nie. Jakoś nie widzę tego, żeby Joshua rozbił Francisa przed czasem…DEC Joshua, albo Nokaut Franio
Wedlug mnie zrobi Frankowi KliczkeDlatego ciekawym zakładem jest według mnie 2.16 na Joshua wygra przez KO/DQ - nie. Jakoś nie widzę tego, żeby Joshua rozbił Francisa przed czasem…
Amirkhani - Machaev 2 kursik 1.85 , wiekowy już mrFinland vs świetny młody byczek, łapac tam gdzie największy kurs, pójdzie łatwo i przyjemnie.
Czyli mamy surebetaDEC Joshua, albo Nokaut Franio
Mbutu KO + Parker PKT?Czyli mamy surebeta
Ja się poważnie zastanawiam czy nie dać Franka dec @15.00.Mbutu KO + Parker PKT?
Mbutu to tak zyczeniowo troche sprobuje, ale Parkera po ostatnim to wchodze.Ja się poważnie zastanawiam czy nie dać Franka dec @15.00.
On musi mieć rzeczywiście zajebiste pierdolnięcie w łapach, tam nawet jak będzie bił przez gardę, to myślę, że Joshua może mocno odczuwać takie ciosy, jakby go zepchnął do defensywy, to taki scenariusz nie jest jakiś nieprawdopodobny, Mokebe umie boksować, kondycję też ma dobrą i niewiele do stracenia, a ten Joshua to taki podejrzany się zawsze wydaję jak przyjmie trochę ciosów. KO/TKO trochę mało teraz dają, 5.00 widzę najwięcej, spadły te kursy strasznie ehh.
Tylko to wiadomo, ze 100zł można postawić, ponieważ jak obskoczy wpierdol w większości rund, to żadnego zaskoczenia nie będzie.
sama walka na punkty to bardzo kuszacy kurs. ja probujeNgini 9 kg cięższy od Joshuy. Ciekawe, jakie to będzie miało znaczenie, bo Fury był te 3 kg cięższy od Francisa. Ja się zastanawiałem nad zagraniem nokdaunu na Joshui za 2.99, teraz się zastanawiam jednak nad wygraną Franka...
Napisałem ten komentarz, wróciłem do fortuny żeby postawić i było już 2.79A czy kurs 2.98 (fortuna) na to, że walka zakończy się przez decyzję to nie jest wystarczająco duży kurs żeby zwrócić Waszą uwagę i nie kombinować dalej?
Anthony Joshua bierze decyzje (kurs 4.00)