Roshi
Roshi
Miej ty Boga w sercu...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Miej ty Boga w sercu...

Ała...Miej ty Boga w sercu...![]()
Spokojnie Byku, karma to sukaAła...

Jeśli wpłacasz dziesięciokrotnie to będziemy myśleć...![]()
Przeszczep Serca | Pomagam.pl
Znajdujemy się w szpitalu już od 3 miesięcy. Nasz synek Oskar, ma zaledwie 18 miesięcy i całe swoje dzieciństwo spędza pod opieką lekarzy. Trafił tu z powodu wstrząsu kardiogennego. Początkowo nikt nie wiedział, jaka była przyczyna, dopiero badania genetyczne wykazały, że Oskar ma mutację genu T …pomagam.pl
Rodzina znajomego. Chętnie przyjmę zakłady na tę konkretną zbiórkę. Proponować, korumpować, pomagać! Dzięki.

Masz już to wino za 1200 zł którym się nawet nie najebiesz?I skończyło się rumakowanie...![]()
Mam, krzywe nogi jak sram..Masz już to wino za 1200 zł którym się nawet nie najebiesz?
Znałem Karola i jego rodzinę. Dopiero 30 lat... Zachęcam do wsparcia, ja również dorzuciłem od siebie.
Szkoda chłopaków, ale no taka to już służba...Zawsze jak mogę, to staram się coś pomóc.Znałem Karola i jego rodzinę. Dopiero 30 lat... Zachęcam do wsparcia, ja również dorzuciłem od siebie.
Ok. Zgoda. Mówię sprawdzam. Jeden tylko warunek - z uwagi na to, że w razie porażki wpłacam dziesięciokrotność stawki to ja wybieram dowolną walkę w UFC (swojego faworyta) i stawkę zakładu.I skończyło się rumakowanie...![]()

Ok. ale jeden warunek, z uwagi na to nie muszę brać takiego zakładu, a może każdy Cohonesiak, który stwierdzi, że ów faworyt tak naprawdę nie jest żadnym faworytem.Ok. Zgoda. Mówię sprawdzam. Jeden tylko warunek - z uwagi na to, że w razie porażki wpłacam dziesięciokrotność stawki to ja wybieram dowolną walkę w UFC (swojego faworyta) i stawkę zakładu.
Co Ty na to?![]()

Wykorzystujesz moje dobre serce. Ja wpłacam i bez zakładów. Planuję dorzucić extra - od CiebieOk. ale jeden warunek, z uwagi na to nie muszę brać takiego zakładu, a może każdy Cohonesiak, który stwierdzi, że ów faworyt tak naprawdę nie jest żadnym faworytem.
![]()
. Grając poniżej "maksymalnych kursów" bukmacherskich w UFC i tak stawiam się na pozycji przegranej.

Zaraz zaraz kutasiarzu... zagrałem ta sama karta która położyłeś na stole...Wykorzystujesz moje dobre serce. Ja wpłacam i bez zakładów. Planuję dorzucić extra - od Ciebie. Grając poniżej "maksymalnych kursów" bukmacherskich w UFC i tak stawiam się na pozycji przegranej.
Nic nie musisz, ale jaja się ma (a jak się nie ma, trzeba wyhodować), więc wróciłem z propozycją.
P.S. Mi Paweł wakacji na Malcie nie opłaca![]()

Zróbmy sprawiedliwie. Zagraj tą samą kartą. Proponuj odwrotnie. W razie porażki x10Typowo rytowska zagrywka z tym wybieraniem sobie faworytów...
![]()
.Zróbmy sprawiedliwie. Zagraj tą samą kartą. Proponuj odwrotnie. W razie porażki x10![]()

![]()
Znajdujemy się w szpitalu już od 3 miesięcy. Nasz synek Oskar, ma zaledwie 18 miesięcy i całe swoje dzieciństwo spędza pod opieką lekarzy. Trafił tu z powodu wstrząsu kardiogennego. Początkowo nikt nie wiedział, jaka była przyczyna, dopiero badania genetyczne wykazały, że Oskar ma mutację genu T …pomagam.pl
Rodzina znajomego. Chętnie przyjmę zakłady na tę konkretną zbiórkę. Proponować, korumpować, pomagać! Dzięki.
![]()
500?
Tylko o co?
Jak najbardziej. Jak widzisz faworytów w walkach:500?
Tylko o co?

Szanuję. A karma wraca - więc niech wróci z nawiązką

Nie sram kasą jak u ryta...Zróbmy sprawiedliwie. Zagraj tą samą kartą. Proponuj odwrotnie. W razie porażki x10.
Twój faworyt. Twoja stawka. Stawka 1 do 10x.
Wygrywasz płacę stawkę zakładu - przegrywasz płacisz stawka x10.
Przyjmę każdy zakład z UFC.

Zapraszam, podałem przykładowe zestawienia powyżej. Jakieś propozycje?Nie sram kasą jak u ryta...
Możemy tak zrobić ale 1-1
![]()
K-u-t-a-c-h-u... Moge zamienic avka na weekend? po weekendzie wroci na 4 dni zamiast dwoch, okazja zycia.Zapraszam, podałem przykładowe zestawienia powyżej. Jakieś propozycje?
P.S. Też nie sram kasą. Paweł do dzisiaj nie dał "karty launchowej" - dlatego muszę jeść spleśniały ser i popijać jakieś stare, piwniczne wino.

Niech Ci będzie.K-u-t-a-c-h-u... Moge zamienic avka na weekend? po weekendzie wroci na 4 dni zamiast dwoch, okazja zycia.![]()
I co vitasik, rzucał nim jak szmacianą lalką, zwłaszcza w pierwszej rundzie, tejkdałn difens

Przecież miał zostać poddanyI co vitasik, rzucał nim jak szmacianą lalką, zwłaszcza w pierwszej rundzie, tejkdałn difens
Nie będę wrzucał w sygnaturkę danych osobowych jakiegoś typa![]()
Łap inny:No tak, ale jak będą się kulać i max nie da się poddać albo sam zacznie dominować to ty wygrałeś.