ZAKŁADY CHARYTATYWNE

Rodzina znajomego. Chętnie przyjmę zakłady na tę konkretną zbiórkę. Proponować, korumpować, pomagać! Dzięki.

Rodzina znajomego. Chętnie przyjmę zakłady na tę konkretną zbiórkę. Proponować, korumpować, pomagać! Dzięki.
Jeśli wpłacasz dziesięciokrotnie to będziemy myśleć...
:jimcarrey:

• Bones
Reactions: Evo
I skończyło się rumakowanie... :boystop:
Ok. Zgoda. Mówię sprawdzam. Jeden tylko warunek - z uwagi na to, że w razie porażki wpłacam dziesięciokrotność stawki to ja wybieram dowolną walkę w UFC (swojego faworyta) i stawkę zakładu.

Co Ty na to? :jjsmile:

Ok. Zgoda. Mówię sprawdzam. Jeden tylko warunek - z uwagi na to, że w razie porażki wpłacam dziesięciokrotność stawki to ja wybieram dowolną walkę w UFC (swojego faworyta) i stawkę zakładu.

Co Ty na to? :jjsmile:
Ok. ale jeden warunek, z uwagi na to nie muszę brać takiego zakładu, a może każdy Cohonesiak, który stwierdzi, że ów faworyt tak naprawdę nie jest żadnym faworytem.
:fjedzia:

Last edited:
Ok. ale jeden warunek, z uwagi na to nie muszę brać takiego zakładu, a może każdy Cohonesiak, który stwierdzi, że ów faworyt tak naprawdę nie jest żadnym faworytem.
:fjedzia:
Wykorzystujesz moje dobre serce. Ja wpłacam i bez zakładów. Planuję dorzucić extra - od Ciebie :lol:. Grając poniżej "maksymalnych kursów" bukmacherskich w UFC i tak stawiam się na pozycji przegranej.

Nic nie musisz, ale jaja się ma (a jak się nie ma, trzeba wyhodować), więc wróciłem z propozycją. :suchykarol:

P.S. Mi Paweł wakacji na Malcie nie opłaca :deniro:

Wykorzystujesz moje dobre serce. Ja wpłacam i bez zakładów. Planuję dorzucić extra - od Ciebie :lol:. Grając poniżej "maksymalnych kursów" bukmacherskich w UFC i tak stawiam się na pozycji przegranej.

Nic nie musisz, ale jaja się ma (a jak się nie ma, trzeba wyhodować), więc wróciłem z propozycją. :suchykarol:

P.S. Mi Paweł wakacji na Malcie nie opłaca :deniro:
Zaraz zaraz kutasiarzu... zagrałem ta sama karta która położyłeś na stole...
:jimcarrey:
jaja się albo ma albo i tak się nie wyhoduje...

Typowo rytowska zagrywka z tym wybieraniem sobie faworytów...
:boystop:

Typowo rytowska zagrywka z tym wybieraniem sobie faworytów...
:boystop:
Zróbmy sprawiedliwie. Zagraj tą samą kartą. Proponuj odwrotnie. W razie porażki x10 :tiphatb:.
Twój faworyt. Twoja stawka. Stawka 1 do 10x.
Wygrywasz płacę stawkę zakładu - przegrywasz płacisz stawka x10.
Przyjmę każdy zakład z UFC.

Zróbmy sprawiedliwie. Zagraj tą samą kartą. Proponuj odwrotnie. W razie porażki x10 :tiphatb:
:beczka:
żółw w tej chwili
200w.gif

500?
Tylko o co?

500?
Tylko o co?

Albo dobra. Uznajmy, że przejebałem.

1758660170614.png

Zróbmy sprawiedliwie. Zagraj tą samą kartą. Proponuj odwrotnie. W razie porażki x10 :tiphatb:.
Twój faworyt. Twoja stawka. Stawka 1 do 10x.
Wygrywasz płacę stawkę zakładu - przegrywasz płacisz stawka x10.
Przyjmę każdy zakład z UFC.
Nie sram kasą jak u ryta... :jimcarrey:
Możemy tak zrobić ale 1-1
:tysoncoffe:

Nie sram kasą jak u ryta... :jimcarrey:
Możemy tak zrobić ale 1-1
:tysoncoffe:
Zapraszam, podałem przykładowe zestawienia powyżej. Jakieś propozycje?

P.S. Też nie sram kasą. Paweł do dzisiaj nie dał "karty launchowej" - dlatego muszę jeść spleśniały ser i popijać jakieś stare, piwniczne wino.

Zapraszam, podałem przykładowe zestawienia powyżej. Jakieś propozycje?

P.S. Też nie sram kasą. Paweł do dzisiaj nie dał "karty launchowej" - dlatego muszę jeść spleśniały ser i popijać jakieś stare, piwniczne wino.
K-u-t-a-c-h-u... Moge zamienic avka na weekend? po weekendzie wroci na 4 dni zamiast dwoch, okazja zycia. :awesome:

Back