Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Będziesz jebał tylko na pana pawla...

Pawła stać, dorzuci do pensji.Będziesz jebał tylko na pana pawla...![]()
Ty wpłacasz razy pięć.Przyjęte.

Wpłacę 400 jeśli podniesiesz swoją stawkę X2 :)Ty wpłacasz razy pięć.![]()
OkWpłacę 400 jeśli podniesiesz swoją stawkę X2 :)
Podbijam o avatar na miesiąc, czy masz jaja żeby wejsc Kurwiu?Przyjęte.

Pod warunkiem, że dorzucamy do tego flaszkę. Caoil Ila 18 lub równowartość - co Ty na to? Albo grubo albo wcalePodbijam o avatar na miesiąc, czy masz jaja żeby wejsc Kurwiu?
![]()

Te kurwa ja nie robię u ryta tylko u złodzieja...Pod warunkiem, że dorzucamy do tego flaszkę. Caoil Ila 18 lub równowartość - co Ty na to? Albo grubo albo wcale![]()
skończyło się rumakowanieTe kurwa ja nie robię u ryta tylko u złodzieja...
Ile to kosztuje?

Aż sprawdziłem cenę. Chyba go pojebałoskończyło się rumakowanie
![]()

Szczerze mówiąc, to ja nie sprawdzałem. Lubię, aczkolwiek w koszta utrzymania nie muszę liczyć, to jakoś na cenę uwagi nie zwracałem. Wystarczy, że zaboli Cię awatar. Wchodzę w to.Aż sprawdziłem cenę. Chyba go pojebało![]()
Król się bawi,złotem płaci....Szczerze mówiąc, to ja nie sprawdzałem. Lubię, aczkolwiek w koszta utrzymania nie muszę liczyć, to jakoś na cenę uwagi nie zwracałem. Wystarczy, że zaboli Cię awatar. Wchodzę w to.
Kurwa chłopie wszedlbym wiesz dobrzeSzczerze mówiąc, to ja nie sprawdzałem. Lubię, aczkolwiek w koszta utrzymania nie muszę liczyć, to jakoś na cenę uwagi nie zwracałem. Wystarczy, że zaboli Cię awatar. Wchodzę w to.
Znasz Pawła? ... Wystarczy.Król się bawi,złotem płaci....
Awatar będzie bolał, oj będzie. Poza tym, widzę, że wiary we własne typowanie brakKurwa chłopie wszedlbym wiesz dobrze
Ale na wakajki chce lecieć.
.Poza tym, widzę wiary we własne typowanie brak.

Ja tam chętnie darmową butelkę zawsze przygarnę, a obaj znamy rozstrzygnięcie

Pawła to ja hejtowałem zanim to było modneZnasz Pawła? ... Wystarczy.

Ja tam nie kąsam ręki, która mnie karmi .Pawła to ja hejtowałem zanim to było modne
I na pewno duzo przed tobą![]()

Pawła to ja hejtowałem zanim to było modne
I na pewno duzo przed tobą![]()
Napierdalaj...Przyjęte.
Napierdalaj...![]()
Postarałem się z wyborem