klocuniek
KSW Featherweight
Biorę.
cohones MMA wpłacił 40 zł na zbiórkę "Walcz, Mistrzu! Pomóż Rafałowi wygrać walkę o zdrowie!"
Siepomaga.pl - Razem wielką mamy moc! Największy portal zbiórek charytatywnych
Dawaj za Robbiego Evo! ;)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Biorę.
cohones MMA wpłacił 40 zł na zbiórkę "Walcz, Mistrzu! Pomóż Rafałowi wygrać walkę o zdrowie!"
Siepomaga.pl - Razem wielką mamy moc! Największy portal zbiórek charytatywnychwww.siepomaga.pl
Dawaj za Robbiego Evo! ;)

Wezmę oczywiście
Tygrysek(Clemenza08) - Normanek(Olo)Borysek Tygrysek (??) - Normanek (Olo)
Jakbym mógł to chciałbym też prosić Was o wsparcie tej zbiórki
https://zrzutka.pl/79jdw5
Jak chcesz wziąć drugi, bo widzę @Clemenza08 już zaklepał, to też wezmę. A na zachętę, jeśli "Borys Daj 5zł" przegra, wpłacę podwójnie ;)Borysek Tygrysek (??) - Normanek (Olo)
Jakbym mógł to chciałbym też prosić Was o wsparcie tej zbiórki
https://zrzutka.pl/79jdw5
BiereJak chcesz wziąć drugi, bo widzę @Clemenza08 już zaklepał, to też wezmę. A na zachętę, jeśli "Borys Daj 5zł" przegra, wpłacę podwójnie ;)

Wezmę oczywiście
A to też na równo wpłacę 3 dyszki.Thiago Santos (klocuniek) vs. Johnny Walker (Evo)
Niko Price (Evo) vs. Alex Oliveira (klocuniek)
cohones MMA wpłacił 30 zł na zbiórkę "Walcz, Mistrzu! Pomóż Rafałowi wygrać walkę o zdrowie!"
Siepomaga.pl - Razem wielką mamy moc! Największy portal zbiórek charytatywnychwww.siepomaga.pl

Mordo, ta zbiórka jest aktualna?@Olo @andrzej_t. @Placek
wplaccie prosze po 100 zł na ten cel
Pan i jego pies - razem w najtrudniejszych chwilach. Potrzebna Twoja pomoc!
Życie Pana Ryszarda zmieniło się diametralnie. Zawsze był aktywny, nieustannie w podróżach. Pracował, był sportowcem, pomagał też osobom z niepełnosprawnościami. Teraz sam tej pomocy potrzebuje, choć bardzo trudno o nią prosić... Ryszard...www.siepomaga.pl
To chyba nieauktalne bo się nie da wpłacić@Olo @andrzej_t. @Placek
wplaccie prosze po 100 zł na ten cel
Pan i jego pies - razem w najtrudniejszych chwilach. Potrzebna Twoja pomoc!
Życie Pana Ryszarda zmieniło się diametralnie. Zawsze był aktywny, nieustannie w podróżach. Pracował, był sportowcem, pomagał też osobom z niepełnosprawnościami. Teraz sam tej pomocy potrzebuje, choć bardzo trudno o nią prosić... Ryszard...www.siepomaga.pl
Poszło!PILNE❗️Twarzą w twarz ze śmiercią - 3-letnie dziecko w szponach białaczki! Uratuj życie Klimka!
PILNE! Mój malutki synek stanął oko w oko ze śmiercią. Z ostrą białaczką limfoblastyczną, która bezlitośnie zabija! Rak krwi, który chce zabrać życie mojego maleństwa, to nie jedyna tragedia, z jaką mierzy się nasza rodzina. Kilka tygodni temu raka...www.siepomaga.pl
Naucz się kiedyś, że Michał będzie bardzo dobrym zawodnikiem z jego etyką pracy, a Mirosław Okniński to król lew wśród trenerów.
![]()
Aaaa faktyczniePoszło!
a.t.evo-cohones wpłacił 50 zł na zbiórkę "PILNE❗️Twarzą w twarz ze śmiercią - 3-letnie dziecko w szponach białaczki! Uratuj życie Klimka!"
poszło@andrzej_t. @Placek @Olo
Poprawka z mojej strony
Rak wydał na mnie wyrok ❗️ Nierefundowany lek może uratować mi życie!
Podróż, w którą właśnie wyruszyłam jest najtrudniejszą, z jaką muszę się zmierzyć. Właściwie najgorsze jest to, że nie do końca wiem, co czeka mnie na jej końcu i to chyba przeraża najbardziej… Nowotwór to brutalny przeciwnik, który nie pozostawia...www.siepomaga.pl

Zrobione@andrzej_t. @Placek @Olo
Poprawka z mojej strony
Rak wydał na mnie wyrok ❗️ Nierefundowany lek może uratować mi życie!
Podróż, w którą właśnie wyruszyłam jest najtrudniejszą, z jaką muszę się zmierzyć. Właściwie najgorsze jest to, że nie do końca wiem, co czeka mnie na jej końcu i to chyba przeraża najbardziej… Nowotwór to brutalny przeciwnik, który nie pozostawia...www.siepomaga.pl

@Olo@andrzej_t. nie zobaczyłbyś tu @Olo bo nie wiem czy mnie nie ma w ignorach i mógł zapomnieć o zakładzie
![]()

Nie mam Cie w ignorach przecież Cie cytowałem@andrzej_t. nie zobaczyłbyś tu @Olo bo nie wiem czy mnie nie ma w ignorach i mógł zapomnieć o zakładzie
![]()
Zrobię w ciągu godziny