Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jedzenie.co jecie
Płyny.co pijecie
W ubrania.jak się ubieracie
Na dupie.na czym siedzicie
Ja to zazwyczaj leżę sobie w łóżku albo pół leżę pół siedzę na dupie tak żebym się alkoholem nie oblał albo nie upierdolił jedzeniem jakimś, no ale czipsy to opcja chujowa bo na dobrą sprawę to można je zacząć i skończyć między walkami, a tych jest z 10.Ja to wale browary przeważnie, jaram, wpierdalam co jest pod ręką, na walkach cukiń idę se do kibla a siedzę na dupie![]()
Zwłaszcza po dymku, znikają szybko czypsyJa to zazwyczaj leżę sobie w łóżku albo pół leżę pół siedzę na dupie tak żebym się alkoholem nie oblał albo nie upierdolił jedzeniem jakimś, no ale czipsy to opcja chujowa bo na dobrą sprawę to można je zacząć i skończyć między walkami, a tych jest z 10.
Nie zimno ci w piżamie na krześle?1 nic
2 woda
3 pidżama
4 komentuje
5 na krześle
nieNie zimno ci w piżamie na krześle?
Jem chipsy najczęściej Lays Strong Cheese and Cayenne. Piję fantę. Ubrane mam dresy albo piżamę. Siedzę na łóżku albo foteluCo robicie podczas oglądania gal i różnych wydarzeń sportowych, co jecie, co pijecie, jak się ubieracie, na czym siedzicie itp itd.
zasób gotówki spory widzęJem chipsy najczęściej Lays Strong Cheese and Cayenne.
Jaką masz piżamę, wstaw zdjęcie, ja też mam, nawet dwie, w zimę w nich oglądam a w lato w spodenkach.Jem chipsy najczęściej Lays Strong Cheese and Cayenne. Piję fantę. Ubrane mam dresy albo piżamę. Siedzę na łóżku albo fotelu
Śpię. Beka z MMA. Powtórki oglądam przy porannym klocku.Co robicie podczas oglądania gal i różnych wydarzeń sportowych, co jecie, co pijecie, jak się ubieracie, na czym siedzicie itp itd.
W rodzinie sobie Sebastiana poszukaj lamusie.Jak nic Sebastian masz na imie![]()
W rodzinie sobie Sebastiana poszukaj lamusie.
dlatego pierdzioszek taki smutny ajtujkuWale konia
Dlaczego mnie obrażasz?W rodzinie sobie Sebastiana poszukaj lamusie.
Krecik kurwa przestań chlać w południe bo łamiesz rodzinie serce.![]()