D
Deleted member 6618
Guest
Kochani, mamy to. Mityczny TBA przestał być jedną, wielką niewiadomą. Po krótkiej rozmowie z chatem ai otrzymałem dokładną charakterystykę TBA.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Brzmi jak opis jednego forumowicza, sami wiecie kogo.Kochani, mamy to. Mityczny TBA przestał być jedną, wielką niewiadomą. Po krótkiej rozmowie z chatem ai otrzymałem dokładną charakterystykę TBA.
View attachment 58883
View attachment 58884
Pawła R.?Brzmi jak opis jednego forumowicza, sami wiecie kogo.![]()
Kamila.kPawła R.?
A kto to jest, bo nie kojarzę?Kamila.k![]()
pawełek w pizdę wyłapał od @Warszawski Antek dostał amnezji i twierdzi że ma na imię kamil kołkowskiA kto to jest, bo nie kojarzę?
W sensie - serio Warszawski go odnalazł i spuścił mu wpierdol? XD Czy to jakiś wielopoziomowy żart? XDpawełek w pizdę wyłapał od @Warszawski Antek dostał amnezji i twierdzi że ma na imię kamil kołkowski![]()
ogólnie w jakimś temacie antek i wsiowy zaczęli się kłócić no i pawełek napisał coś w stylu ,,jak taki fifa rafa jesteś to dawaj do mnie do klubu,, a warszawski na to ,,sprawdzam pizdo,,W sensie - serio Warszawski go odnalazł i spuścił mu wpierdol? XD Czy to jakiś wielopoziomowy żart? XD
pawelryt -> Wsiowy Śmieszek -> karian -> kamil.kolkowski tak to póki co wyglądaogólnie w jakimś temacie antek i wsiowy zaczęli się kłócić no i pawełek napisał coś w stylu ,,jak taki fifa rafa jesteś to dawaj do mnie do klubu,, a warszawski na to ,,sprawdzam pizdo,,
Wsiowy się wykręcał swoją fryzurką querr, mieli się spotkać o 19 pod klubem w warszawce ale chuj strzelił i pawełek sfarmazonił po raz kolejny
Historia ogólnie taka jak @ketraab w temacie z piksem-w chuj śmieszna