Zabójstwo w miasteczku Wilanów aresztowany Shamad E

A czym się te czeczeny wszystkie w Polsce zajmują? Rano wstaję grzecznie do pracy by budować swoje majątki w pocie czoła? No niestety nie...

Już nie mówiąc, że warto zerknąć na genezę tego dlaczego oni są tutaj w Polsce? A no to zerknijmy na historię wojny czeczeńskiej.

Było do przewidzenia, że na czymś wpierdoli.
Do szkoły raczej nie chodził, pracować nie pracował, a wożonko w czarnych autach i lanserka w ciuszkach. Działniem na giełdzie czy w krypto się nie chwalił.
Nic nie wskazuje by nie miał minimum współudziału, także jebać.

I ja się z nim miałem bić na ADCC ::really::
Może byś trochę rozumu mu do głowy wklepał

Z ustaleń policji wynika że do uduszenia doszło bo wanna nie chciała pomieścić 4 osób a jedynie 3 :mamed:
A teraz już na poważnie liczę że wjebią wszystkim 3 grubą odsiadkę bo na deportacje śmieci nie ma co liczyć
spit.gif

Za parzenie się z muslimami?
Zdecydowanie.

Miała pełne ręce roboty :fjedzia:

Znając Nasze sądy to będzie wyglądało tak:

- Udzielenie pierwszej pomocy osobie znajdującej się w sytuacji zagrażającej utracie życia lub zdrowia jest prawnym obowiązkiem każdego obywatela

-Pani kurwa nie jest obywatelem Polski tylko Czeczeni i nie wiedziała. Umorzone!
Wysoki Sąd: Dlaczego nie wezwała Pani pomocy? Halo? Czy Pani rozumie co się do Pani mówi?:
Kurwa:
goat-smile.gif

Trzecią osobą jest 23-letni Shamad E. (pochodzenia czeczeńskiego) znany zawodnik MMA" - kwintesencja lewackiej polityki: wpuściliśmy do kraju kogoś nie wiadomo kto to, nie wiadomo jaka przeszłość kryminalna
W sensie jego rodziców, bo ona akurat się chyba w Polsce urodził.

Czyli jak z 90% ludzi na grupach zaawansowanych. Mozesz zamienić 2 zdania ale czuć patusa i ze jest sztywniutko :korwinlaugh:
Może nie do końca o to mi chodziło ^^
Po prostu było czuć, że jest „z innej gliny” i ma inną wizję, chociaż wcale tego nie uwydatniał w zachowaniu.
Wtedy.

Czyli zgodnie z naukami Mohameda, ukrywa się dopóki jego pobratymcy nie umocnią się w danym miejscu.
Później duszenie niewiernych na dywanie albo odcinanie głów
:mamed:

Cóż, oni są wojownikami a przynajmniej maja takie nastawienie. Inna mentalność całkowicie niż u nas w kochanej unii.

U nas to zanikło dlatego jak oni tu wjeżdżają to jedyne co widzą to słabych niewiernych :fjedzia:

Rok bez aresztowanego zawodnika KSW rokiem straconym patrzę. Za chwilę może się okazać, że te niby patusy z FAME są bardziej ogarnięci życiowo i moralnie niż ,,sportowcy". Przecież tam jest taki hajs, że nikt nie myśli zbytnio o gangsterce czy też innych czynach zabronionych. Tam niby każdy na każdego ciśnie, przepychają się, a za kamerami zbijają piony i opowiadają sobie jak za ten hajs się ustawią. Po za kamerami to może nawet jakieś ćpuny czy imperowicze, ale nikt tam nie dusi nikogo w chacie ani nie ściąga haraczy.

Takie WWE pod kamere, każdy wie że trzeba dymić i wzbudzać zainteresowanie, a nawet na konferencjach czy F2F sami się śmieją z tego co odpierdalają. Tak trochę jak u kabareciarzy, którzy chcą zachować powagę w odgrywanym skeczu, ale sami wiedzą, że to pojebane i nie wytrzymują się śmiechu.

Czyli jak z 90% ludzi na grupach zaawansowanych. Mozesz zamienić 2 zdania ale czuć patusa i ze jest sztywniutko :korwinlaugh:
A w niejednej pracy tak nie ma zamienisz kilka zdań i wiesz ,że menda albo patus i tyle ?

Rok bez aresztowanego zawodnika KSW rokiem straconym patrzę. Za chwilę może się okazać, że te niby patusy z FAME są bardziej ogarnięci życiowo i moralnie niż ,,sportowcy". Przecież tam jest taki hajs, że nikt nie myśli zbytnio o gangsterce czy też innych czynach zabronionych. Tam niby każdy na każdego ciśnie, przepychają się, a za kamerami zbijają piony i opowiadają sobie jak za ten hajs się ustawią. Po za kamerami to może nawet jakieś ćpuny czy imperowicze, ale nikt tam nie dusi nikogo w chacie ani nie ściąga haraczy.

Takie WWE pod kamere, każdy wie że trzeba dymić i wzbudzać zainteresowanie, a nawet na konferencjach czy F2F sami się śmieją z tego co odpierdalają. Tak trochę jak u kabareciarzy, którzy chcą zachować powagę w odgrywanym skeczu, ale sami wiedzą, że to pojebane i nie wytrzymują się śmiechu.
No z tym hajsem inwestowanym to bym nie przesadzał bo większość idzie na wystawny styl życia.

to było lata temu i był kotem. Mniej więcej wtedy „namaściła” ich Aśka Jędrzejczyk. Ich - braci Erzanuakev. I Shamad był względnie normalny :fjedzia:

Emeritus 2137 xD
Nie trenuje już od kilku lat ;)
Kontuzja czy dałeś sobie spokój z trenowaniem?
Mnie też to niedługo człowiek z nudy będzie umierał poza pracą bo zdrowie nie to.

Kontuzja czy dałeś sobie spokój z trenowaniem?
Mnie też to niedługo człowiek z nudy będzie umierał poza pracą bo zdrowie nie to.
Urazy/kontuzje też miały na to wpływ.
Były uszkodzenia acl-a w jednym i drugim kolanie (na szczęście „tylko” naderwania), było zmiażdżenie przyczepu mięśnia, uraz ramienia.

Trenować zacząłem w kratkę, gdy zacząłem współprowadzić spawalnie. Czas na realizacje zleceń pochłaniał.
Przyszła pandemia i ograniczenia związane z limitami osób na sali. Stwierdziłem, że nie będę się zapisywać i zabierać miejsca trenującym regularnie, gdy ja mogłem wpaść np raz na 2 tygodnie.

Po jakimś czasie odwiedziłem klub. Zrzucenie rdzy. Na drugim treningu wróciłem „stary ja”, ogień, poddania jak leci.
I kontuzja kolana na sparingu :juanlaugh:

Wówczas dałem sobie spokój na dobre.

Moja obecna praca już w ogóle mi nie pozwala na coś takiego jak trening ;)

Back