Zabójstwo na Piotrkowskiej zawodnik MMA udusił mężczyznę Łódź

No nawet jakby był łysy i pił alko to mógł dostać ale od razu nie być ubitym na śmierć bo jednak do takiego czynu to już trzeba się przyłożyć.
A to ,że do mma idzie od zawsze sama patologia to mnie nie dziwi.
Był łysy
A gdzie pobicie ze skutkiem śmiertlenym i za 8 lat widzimy się na wolności no chyba ,że dadzą max to 15 lat ale w to wątpie.
Sędziowie mają ważniejsze sprawy o to kto jest neosędzią a kto paleo itp a wyrok jaki wyda taki wyda.
U nas to jest cały system sprawiedliwości patologiczny gdzie w USA zwieńczeniem kariery prawniczej jest zostanie sędzią i tam się nie cackają i lecą wyroki odpowiednie do przewinienia a nie jak u nas róbta co chceta pan sędzia przejdzie w stan spoczynku i nic go nie interesuje.
Banda internetowych detektywów z odsiadka po znajomym

Można szerzej?
Detektyw może
Szerzej nie da rady, jestem za wąski. Tylko po co rozkminiacie rzeczy o których macie za małe pojęcie. Zwłaszcza Ty Venus czy tam Versus. Obserwuję Cie od paru postów i chcesz sprawić wrażenie że znasz się na temacie przestępczości co gorsza nawet zorganizowanej. Nie znasz sie, w kwesti odpowiedzialności karnej (w sensie ile kto może wyłapać też nie)

Szerzej nie da rady, jestem za wąski. Tylko po co rozkminiacie rzeczy o których macie za małe pojęcie. Zwłaszcza Ty Venus czy tam Versus. Obserwuję Cie od paru postów i chcesz sprawić wrażenie że znasz się na temacie przestępczości co gorsza nawet zorganizowanej. Nie znasz sie, w kwesti odpowiedzialności karnej (w sensie ile kto może wyłapać też nie)
Słuchaj nie służę w policji a ze słyszenia trochę wiem jak masz doświadczenie zawodowe to się wypowiedz wiadomo w granicach rozsądku co i jak.
Bo udzielasz się w tematach i oprócz takich postów nie piszesz nic czyli jak większość niebieskich tylko przyczajenie i obserwacja i może czegoś się dowiem.
Na niebieskiego trochę słabo ,że używasz wszędzie ten sam nick nawet na Flickr ale nie będę pisał tutaj twojego nazwiska a powiem ci ładne zdjęcia.

Wy obie jesteście siebie warte dziewczyny dlatego ja z wami nigdy nie dyskutuje ;)

Pod wasza wymianą postów powinien ktoś wstawić tego Spidermana co wskazuje na drugiego Spidermana.

Niezależnie od powodu , nie zabijasz ! Słuchaj trenując znasz swoją siłę i możliwości . Nie wiem kim była ofiara ale na 99,9% nie zasługiwała na śmierć. Z opisu natomiast wynika że nasz bokser uśpił już jegomościa pierwszymi strzalami ,nastepnie pastwił się na nieprzytomnym . Dla mnie dożywocie z automatu .

Oczywiście że to żaden dżentelmen w szermierce na pięści. Pastwić się nad przeciwnikiem.. :korwinstupid:

Prawdziwy cohonesiach usypia jednym uderzeniem, układa oponenta w pozycji bocznej bezpiecznej, kłania się i odchodzi.

Słuchaj nie służę w policji a ze słyszenia trochę wiem jak masz doświadczenie zawodowe to się wypowiedz wiadomo w granicach rozsądku co i jak.
Bo udzielasz się w tematach i oprócz takich postów nie piszesz nic czyli jak większość niebieskich tylko przyczajenie i obserwacja i może czegoś się dowiem.
Na niebieskiego trochę słabo ,że używasz wszędzie ten sam nick nawet na Flickr ale nie będę pisał tutaj twojego nazwiska a powiem ci ładne zdjęcia.
A dzięki chociaż to stare fotki

Dodam jeszcze tyle tylko ze rozkminianie takich spraw z odległości, nie ma zbytnio sensu, bez pełnego wglądu w sprawę. W akta w sensie. Łatwo dojść do mylnych wniosków, oceniać po pozorach czy uprzedzeniach

Back