TTauzen Jungle Fight Welterweight Sep 7, 2011 #61 logo juz wybrane na facebooku , jesli uzytkownik mmarocks to gratulacje :)
Ramp4ge Shark Fights Heavyweight Sep 7, 2011 #63 Kur** . Przecież to moje miało wygrać . Co za shit ...
Ramp4ge Shark Fights Heavyweight Sep 7, 2011 #65 Na 1 stronie w tym temacie jest . Wrzuciłem przez Imageshacka .
paulnajman Oplot Challenge Welterweight Sep 7, 2011 #66 podwojne TT fajnie wyglada tez to proponowalem w jednej ze swoich propozycji, ale niestety nie wygralo:) jak ktos ciekawy:
podwojne TT fajnie wyglada tez to proponowalem w jednej ze swoich propozycji, ale niestety nie wygralo:) jak ktos ciekawy:
TTauzen Jungle Fight Welterweight Sep 7, 2011 #67 @paul fajne podoba mi sie bardziej niż to co wygrało ;) a o podwójnym T cos wiem XD
dufia Shark Fights Featherweight Sep 7, 2011 #72 jak zwykle amatorzy wybieraja jakis wodotrysk moja propozycja
dufia Shark Fights Featherweight Sep 7, 2011 #76 symbolizuje starania grafika, aby zrobic dobre logo ze spartaczonej nazwy(A nastepujace po A) zdr
defthomas Vale Tudo Championship Cohones MMARocks Sep 8, 2011 #77 Dobre logo dufia, mi się podoba bardziej niż zwycięzca