maras UFC Middleweight Feb 7, 2016 #4 Orest said: Wygląda jak Zordon haha:D Click to expand... Dana pewnie ma taki zegarek jak Power Rangersi, którym go Rudy wzywa <melodyjka ty ty tyry tyty!>
Orest said: Wygląda jak Zordon haha:D Click to expand... Dana pewnie ma taki zegarek jak Power Rangersi, którym go Rudy wzywa <melodyjka ty ty tyry tyty!>
halibut UFC Middleweight Feb 7, 2016 #5 W sumie zawodnik ma prawo dziekowac sobie za ciezka prace jaka w siebie wlozyl. Ktos wie na kiedy przelozono rewanz Werduma z Cainem? Bo w pierwszej kolejnosci chyba obrona z Conorem?
W sumie zawodnik ma prawo dziekowac sobie za ciezka prace jaka w siebie wlozyl. Ktos wie na kiedy przelozono rewanz Werduma z Cainem? Bo w pierwszej kolejnosci chyba obrona z Conorem?
Tar-Ellendil Vale Tudo Championship Feb 7, 2016 #6 To wyzywanie Werduma było słabe niestety. Z tego co mi wiadomo to Vai Cavalo po raz pierwszy w karierze się wycofał z walki z powodu kontuzji.
To wyzywanie Werduma było słabe niestety. Z tego co mi wiadomo to Vai Cavalo po raz pierwszy w karierze się wycofał z walki z powodu kontuzji.
avalon Shark Fights Heavyweight Feb 7, 2016 #7 Z tego co wiem, to Conor ma walczyć z Werdumem, po RDA, jak Rafaela zniosą, to wejdzie Werdum, podobno po Werdumie ma być Lawler. Nie no, Conor robi się śmieszny, mam nadzieje, że RDA ostudzi jego zapały do kozaczenia do wszystkich.
Z tego co wiem, to Conor ma walczyć z Werdumem, po RDA, jak Rafaela zniosą, to wejdzie Werdum, podobno po Werdumie ma być Lawler. Nie no, Conor robi się śmieszny, mam nadzieje, że RDA ostudzi jego zapały do kozaczenia do wszystkich.
M Masta Vale Tudo Championship Feb 7, 2016 #8 Dopiero Kornik wyzywał Pudziana, teraz Conor wyzywa Werduma. Przypadek?
Halny KSW Heavyweight Feb 8, 2016 #10 Masta Blasta said: Dopiero Kornik wyzywał Pudziana Click to expand... Co? Coś przegrapiłem?