maras UFC Middleweight Feb 7, 2016 #4 Orest said: Wygląda jak Zordon haha:D Click to expand... Dana pewnie ma taki zegarek jak Power Rangersi, którym go Rudy wzywa <melodyjka ty ty tyry tyty!>
Orest said: Wygląda jak Zordon haha:D Click to expand... Dana pewnie ma taki zegarek jak Power Rangersi, którym go Rudy wzywa <melodyjka ty ty tyry tyty!>
halibut UFC Middleweight Feb 7, 2016 #5 W sumie zawodnik ma prawo dziekowac sobie za ciezka prace jaka w siebie wlozyl. Ktos wie na kiedy przelozono rewanz Werduma z Cainem? Bo w pierwszej kolejnosci chyba obrona z Conorem?
W sumie zawodnik ma prawo dziekowac sobie za ciezka prace jaka w siebie wlozyl. Ktos wie na kiedy przelozono rewanz Werduma z Cainem? Bo w pierwszej kolejnosci chyba obrona z Conorem?
Tar-Ellendil Vale Tudo Championship Feb 7, 2016 #6 To wyzywanie Werduma było słabe niestety. Z tego co mi wiadomo to Vai Cavalo po raz pierwszy w karierze się wycofał z walki z powodu kontuzji.
To wyzywanie Werduma było słabe niestety. Z tego co mi wiadomo to Vai Cavalo po raz pierwszy w karierze się wycofał z walki z powodu kontuzji.
avalon Shark Fights Heavyweight Feb 7, 2016 #7 Z tego co wiem, to Conor ma walczyć z Werdumem, po RDA, jak Rafaela zniosą, to wejdzie Werdum, podobno po Werdumie ma być Lawler. Nie no, Conor robi się śmieszny, mam nadzieje, że RDA ostudzi jego zapały do kozaczenia do wszystkich.
Z tego co wiem, to Conor ma walczyć z Werdumem, po RDA, jak Rafaela zniosą, to wejdzie Werdum, podobno po Werdumie ma być Lawler. Nie no, Conor robi się śmieszny, mam nadzieje, że RDA ostudzi jego zapały do kozaczenia do wszystkich.
Masta Vale Tudo Championship Feb 7, 2016 #8 Dopiero Kornik wyzywał Pudziana, teraz Conor wyzywa Werduma. Przypadek?
Halny KSW Heavyweight Feb 8, 2016 #10 Masta Blasta said: Dopiero Kornik wyzywał Pudziana Click to expand... Co? Coś przegrapiłem?