YouTuber-pięściarz w walce z mistrzem świata w boksie Anthonym Joshuą

Jedno trzeba oddać, Netflix właśnie zyskał najpopularniejsze wydarzenie 'sportowe' w tym roku, a może i całej historii.
Ciekawe ile milionów to oglądanie.

No to AJ trafiła kosa na kamień... walka dla AJ nie do wygrania bo kontrakt bedzie tak napisany że jak tylko AJ spróbuje użyć 1% swojej siły to czekają go wielomilionowe kary za niedotrzymanie postanowień kontraktu także AJ z kimś takim nie walczył i nie da rady... max remis ale nie ma szans jeżli nie może urzyć więcej niż 1% siły... no chyba że chce mieć do czynienia z adwokatami J. Paula.
Ale AJ to nie jest dziadek Tyson z długami. Zakładam, że kontrakt negocjuje Eddie Hearn, więc też nie pozwolili swojemu zawodnikowi się zeszmacić, bo równowartość tych kar odrobią w 1-2 walki w boksie.

Nie znamy prywatnie Jake'a, ale moze on faktycznie wbil sobie do glowy, ze chce byc mistrzem swiata i YES-mani mu przytakuja glowa. Byc moze on wierzy ze jest lepszy- co ma w bani ciezko powiedziec. Bardziej prawdopodobne jest jednak podejscie biznesowe obu Panow.

Nie żebym kogoś bronił, bo mam ich obu gdzieś, ale nie przesadzajmy w drugą stronę. Paul trenuje już od lat w zasadzie jak zawodowiec, kasa nie gra właściwie roli więc może sobie pozwolić na dobrych sparing partnerów, trenerów, dietetyków itd.

Nie żebym kogoś bronił, bo mam ich obu gdzieś, ale nie przesadzajmy w drugą stronę. Paul trenuje już od lat w zasadzie jak zawodowiec, kasa nie gra właściwie roli więc może sobie pozwolić na dobrych sparing partnerów, trenerów, dietetyków itd.
Dokładnie, na początku myślałem że to banan, ale to w sumie banan z ulicznym mindsetem, plus z zacięciem sportowym, taki Arman Tsarukyan boksu :beczka:

Franek Kimono był nawet mistrzem UFC z KO power i dużo mu to nie pomogło.

Franek Kimono był nawet mistrzem UFC z KO power i dużo mu to nie pomogło.
Nie chodziło mi nawet o to, że on jest w stanie to ugrać, bo wiadomo, że nie, tylko bardziej, że może uda mu się uniknąć ciężkiego ko.
:beczka:

Chociaż chętnie obejrzę jak leży...
:corn:

Przecież wiadomo że to ustawki, mi się podoba taka zabawa. Wrestling też jest fajny.

Jake Paul w sparingach uszkodził nos i cos tam jeszcze do tej walki, zawsze mnie śmieszy te porównywanie freak fightu do WWE.
Jak 19 dostanie ciężkie KO od Joshuy może się skończy te głupie gadanie.

Last edited:
Jedno trzeba oddać, Netflix właśnie zyskał najpopularniejsze wydarzenie 'sportowe' w tym roku, a może i całej historii.
Ciekawe ile milionów to oglądanie.

Trochę Cię poniosło.

Trailer tej walki na YT Netflixa nawet nie wbije miliona odtworzeń.

Magia influ na wielu płaszczyznach jest strasznie przereklamowana.

Jake Paul w sparingach uszkodził nos i cos tam jeszcze do tej walki, zawsze mnie śmieszy te porównywanie freak fightu do WWE.
Jak 19 dostanie ciężkie KO od Joshuy może się skończy te głupie gadanie.
Nie chce nic mówić ale wrestlersy ci pro to dużo ciężej tyrają niż bokserzy i mają dużo więcej kontuzji . W WWE podpisywali kiedyś kontrakty na 350 show w roku , jechali non stop na przeciwbólowych ostrych i kokainie i sterydach. Wbrew pozorom mega ciężko kawałek chleba

Back