TwardyB Legacy FC Welterweight Apr 18, 2012 #1 Co z video z wykładów?? Myślę, że każdemu kto trenuje i nie był na konwencie te wykłady bardzo przydałyby się.
Co z video z wykładów?? Myślę, że każdemu kto trenuje i nie był na konwencie te wykłady bardzo przydałyby się.
HeLLRaiseRR666 Bellator Featherweight Apr 18, 2012 #2 Liczyłem że to wrzuta z wykładów M. Garnysa :-)
dssport PRIDE FC Welterweight Apr 18, 2012 #3 dokladnie ja tez. Wchodze na forum patrze taki temat usmiech na twarzy otwieram i juz mina zmieniona na odwrotna
dokladnie ja tez. Wchodze na forum patrze taki temat usmiech na twarzy otwieram i juz mina zmieniona na odwrotna
L _Logan_ Guest Apr 18, 2012 #4 Mimo małej zmyłki pytanie jak najbardziej trafne - będą dostępne te wykłady ?
HeLLRaiseRR666 Bellator Featherweight Apr 18, 2012 #5 @TwardyB Zmień tytuł na kiedy będą wykłady M. Garnysa bo każdy sie łapie :-)
TwardyB Legacy FC Welterweight Apr 18, 2012 #6 @FTW To powiedz mi jeszcze jak:) Bo nie moge tego zrobić tak jak normlanego posta, że mi pisze edytuj pod postem.
@FTW To powiedz mi jeszcze jak:) Bo nie moge tego zrobić tak jak normlanego posta, że mi pisze edytuj pod postem.
FrostBite Maximum FC Lightweight Apr 18, 2012 #7 Minęły 4 godziny, więc nic już nie podziałasz. Edytować można przez godzinę.