Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To chyba Roman Szymański czy jakos takArmani?
Czyżby to był?
![]()
Wybieramy dzbana w mma a nie w patoinfluenceracha gdzie ten od:
Eeee fuuuu
Yyyyy puuuuu
?
Przy zakładaniu ankiety była możliwość więcej odpowiedzi niż jedna ale obawiałem się że przy tak zacnych kandydaturach wszyscy będą zaznaczać pięć odpowiedzi i wyłonienie zwycięzcy stanie się niemożliwe.Nikogo nie zaznaczę, bo będę miał wyrzuty sumienia, że nie zaznaczyłem innego
a gdzie ten od:
Eeee fuuuu
Yyyyy puuuuu
?
Powiedział szplin zamawiając jedzenie na pyszne.plPoszukuję opcji "wszystko"
Jebnąć Ci knutem, czarnuchu?Powiedział szplin zamawiając jedzenie na pyszne.pl![]()
Tak.Jebnąć Ci knutem, czarnuchu?
Nie pyskuj i wypierdalaj do bawełnyTak.
Hibernowałeś przez ostatnie pięć lat?co to za jeden ten armani? i kto jest kangur?
Knutem Hamsunem? Pamiętam, czytałem dawno temu "Głód". Podobało mi się.Jebnąć Ci knutem, czarnuchu?
nie oglądam polskich galHibernowałeś przez ostatnie pięć lat?
Armani Romanowski chyba, kangur Damian Janikowskico to za jeden ten armani? i kto jest kangur?
Mnie się żaden głód nie podobaKnutem Hamsunem? Pamiętam, czytałem dawno temu "Głód". Podobało mi się.
Domyślam się. Dlatego tak się zdziwiłem, że Knutem chcesz go prać.Mnie się żaden głód nie podoba
Knutem Wielkim, królem AngliiDomyślam się. Dlatego tak się zdziwiłem, że Knutem chcesz go prać.