Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tyle głosów na Lipski? Ludzie chyba z dywanu na podłogę upadli![]()
Gdzie jest Grasso?![]()

GDZIE KASIA LUBOŃSKA GOSCIU DOBRZE SIE CZUJESZ ?
![]()
Wzywam @Jacques do zaprowadzenia porządku, bo me oczy krwawią.
Bardzo dobre.same jebane pasztety,nie wiem czym tu sie jarać.a Lipski przecież wygląda jak typowa cyganicha z kolejki do MOPSu,kojarzy mi sie z brudem i męskim zarostem,kobiety o ciemnej karnacji często mają taki zarost tylko go dobrze ukrywają

a ty na kogo zaglosowalas?Nie no gdzie mi tam do miss :D Ale dziękuję oczywiście miło mi bardzo![]()
a ty na kogo zaglosowalas?
Z racji tego że Gina już nie walczy, więc mówienie o niej w kontekście 2017 jest bardzo umowne to wybrałam Lipski :)

z tej samej przesłanki co @duubertowaprzepraszam zapomnialem o niej, zreszta chyba nie tylko ja
![]()
Wczoraj wrzuciła zdjęcie brzucha na instastories i strasznie obrzydziły mnie jej włosy przy pępkuUroda jak najbardziej, tylko niechże ona schudnie wreszcie

Wczoraj wrzuciła zdjęcie brzucha na instastories i strasznie obrzydziły mnie jej włosy przy pępku![]()

Arianne. Kobieca figura, piękna buzia, ma talię w przeciwieństwie do większości z tych klocków, bądźmy obiektywni oceniajcie urodę.
Oraz gdzie jest do k. nędzy wojownicza piczka
![]()
Panowie kobiety, nie czołgi. Kobieta ma talię, dziewczęcą urodę.
![]()
Lepiej przy pępku niż pod pachami. Ona na niektórych zdjęciach wygląda ok, a na niektórych jak taki pospolity bazyl.O nie, najgorzej! Znałem kiedyś jedną taką i... ta znajomość nie potrwała długo![]()
Ja tam jestem dumny z forumowiczów-nikt na Pyzę nie zagłosował jak na razie :)
Ja dałem głos na Lipski, pominąłem Ginęz tej samej przesłanki co @duubertowa