Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jak małosolny przegra to ma wypierdalać?![]()
Myślę, że powinien zostać dla tych co na niego głosowali.Jak małosolny przegra to ma wypierdalać?![]()
Myślę, że powinien zostać dla tych co na niego głosowali.
Słoik MMA - Największe ogóry w galaktyce, annoucer to jakiś koper a ring girls taki czosnek że łzy same się cisnąKurwa byłbym zapomniał o najznamienitszym znawcy ogórów wszelkiego pokroju i wszelkiej maści - @wojsław_rysiewski wzywamy cię!![]()
Z rodzynkami?sernik królem ciast
Rozumiem przyjacielu że ten poniedziałek ścisnął Cię za jaja...Małosolny królem ogórków
Albo nie zakisił ogóra porządnie w weekendRozumiem przyjacielu że ten poniedziałek ścisnął Cię za jaja...
![]()
Ale z tym majonezem to żeś popelinę odpierdoliłTrudny wybór pomiędzy małosolnym a ukrobotem ale jednak decydowałem się zagłosować na małosolnego.
Małosolny królem ogórków tak jak kielecki królem majonezów a sernik królem ciast
OczywiścieZ rodzynkami?
Tylko nadmajonez Kielecki. Ostatnio mnie coś podkusiło i kupiłem w biedrze jakieś cudo z truflami i o kurwa xdAle z tym majonezem to żeś popelinę odpierdolił
![]()
Oczywiście
Tylko nadmajonez Kielecki. Ostatnio mnie coś podkusiło i kupiłem w biedrze jakieś gówno z gównem i o kurwa xd
Trudny wybór pomiędzy małosolnym a ukrobotem ale jednak decydowałem się zagłosować na małosolnego.
Małosolny królem ogórków tak jak kielecki królem majonezów a sernik królem ciast
Z rodzynkami?
Ja pierdole ale masz okropny gustOczywiście
Trufle też Ci nie smakują!?Oczywiście
Tylko nadmajonez Kielecki. Ostatnio mnie coś podkusiło i kupiłem w biedrze jakieś cudo z truflami i o kurwa xd
To zagłosuj na jeden a z drugiego konta na drugiNie umiem się zdecydować
Trufle są zajebiste ale w tym wytworze to był koszmar.Trufle też Ci nie smakują!?![]()
Ano często to słyszęJa pierdole ale masz okropny gust
Mam ten majonez w szafce...Trufle są zajebiste ale w tym wytworze to był koszmar.
Ano często to słyszę![]()
W składzie może być ale nie 100%.Rozdupca mnie nagonka na kielecki "ło kurwa panie łocet w składzie" gdzie reszta topowych to tablica Mendelejewa a konsystencja nadaję się bardziej do szpachlowania ścian
Jeśli kupuje to tylko ten, ale najczęściej to żona robi bo jak doprawi to klękajcie narody
Ocet dobry, ma procentyW składzie może być ale nie 100%.![]()
Proste! Mizeria też!Ocet dobry, ma procenty
Jak wjeżdżają nóżki to zawsze zalewam sążnie