Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
na tym strumyku to straszny syf, raz tylko korzystałem jak cipajev miał pojedynek graplerski z hermanssonem, licze na stream u totanona
A można skakać po głowie?

Wydaje mi się, że to raczej kwestia przyzwyczajenia i nie dobierania taktyki pod zasady.Ten to sie w pore zreflektowal chociaz ale na poczatku tez dziwnie. Rywal lezy, pozycja embrionalna, zasloniety, ten zamiast walic stompy i soccer kicki to leje go piesciami przez garde. W pore sobie przypomnial. Przeciez te soccer kicki kurwa niszcza przy praktycznie zerowym wysilku to powinien byc priorytet, do ktorego sie dazy
Owsiany walczy.ktory w kolejnosci walczy Owsiany ?????
Przedtreningówki za mocno mu weszly...Ale nafurany po same uszy![]()

Strzelam, że nie trenowali. Drugi strzał, że goście walczący na Wotore to nie są jacyś wirtuozi na chłodno kalkulujący walki. Strzał adrenaliny i jazda do przodu.no przyzwyczajenie, tez pewnie robi swoje ale przeciez masz swiadomosc tego, ze to jest jakas nowosc i nie mozesz o tym zapomniec, tymbardziej, ze jak masz goscia na plecach, to stosujac naprzemian soccer kicki i stompy, konczysz kazda walke w pare/pare nascie sekund. Nie da rady sie zaslonic przed tym bo zaslaniajac powiedzmy twarz od przodu odslaniasz bok glowy i wtedy tu leci stomp, zaslaniasz bok glowy to leci soccer kick na ryj. Nie trenowali tego, przed gala? Czy moze sie umowili zeby tak sie nie masakrowac?![]()
Dzentelmenska umowa..."Umówiliśmy się w necie na brak walki w parterze, on leżał to adrenalina i biłem". Kurwa... co to ma być?

Trochę im się galę pomyliły, to nie dżentelmeńska GROMDA.Dzentelmenska umowa...![]()