Też poprawiłem. Przecież wszyscy wiedzą, że
@maras przy świątecznym stole zamiast karpia będzie miał truchło wodza okolicznych gołębi przyprawione wytrawną wiązanką kurew i chujów, wszystko to przyrządzone przez acymaga kuchni w styli trolling
@MMAkłowicz a i jeszcze wrzuci fotkę z jakiegoś
zadupia odległego zakątka świata. O pryzmat najlepszego kucharza wigilii będzie konkurował z nim
@lugasek i jego
dwanaście potraw, w dwunastu miskach, a wszystko to serwowane na podłodze.
@MØИSTEЯ zaśpiewa jakąś kolędę caps lockiem z pozdrowieniami dla mordeczek, którą swoją drogą ładnie trzynastozgłoskowcem ułoży mu duet poetów
@MysticBęben i
@Jerzy Chojnicki bo rozumieją się jakby byli jednością.
@Cactus zarzuci rodzinie pod choinką masę linków żeby sobie ściągnęli prezenty,
@VoRaNeK pierwszy wrzuci twitta o pierwszej gwiazdce na niebie, za to
@Jakub Madej zrobi weekendowy przegląd stołów wigilijnych,
@Jakub Bijan uroni łezkę gdy jego pociecha mruknie pod nosem "wół był lepszy" kosztując karpia i wykonując suples na choince, a
@defthomas poleci do tego unikatową colę zero z pewnego sklepu.
@michi972 o północy
przemówi ludzkim głosem dobrze wytypuje jakaś galę, a potem w odpowiedzi na ten post napisze mi "spierdalaj",
@Hefaner opublikuje tabelkę co powinien posiadać idealny karp na święta i dlaczego nie warto szmacić podniebienia karpiem, który ma 6/10 tylko dlatego, że była promocja w carrefourze i należy się szanować.
@TYTUS jak na człowieka, który po prostu lubi obserwować przystało spisze parę notatek do swoich akt i co najwyżej obrazi ukr@ińc@w, choć pewnie nie spodoba mu się rys psychologiczny jaki stworzy zawodowy psycholog sportowy
@Orest. Przy kominku
@halibut napędzany naturalnymi i chemicznymi specyfikami będzie bajdurzyć (ja tam mu wierzę, ale nie każdy...) o seksie oralnym z niesamowicie urodziwą i ponętną jak na swoje lata czterdziestką - matką dwójki dzieci, rozwódką, która chciała na chwilę oderwać się od szarej rzeczywistości czytając literaturę piękną w pendolino.
@Gaara pewnie po wigilii przymusowo zniknie na jakieś dwa tygodnie wrzucając zdjęcie poświątecznej kupy, kupę bluzgów i coś tam w stronę setnego konta
@mmafan2 .
@Arlovski pewnie na wigilię nie wpadnie, bo akurat wypadnie mu coś innego, za to
@Baasteek spędzi sylwestra z polsatem i wigilię z tvn24. Na koniec wpadnie
@Cloud i wraz z życzeniami da do zrozumienia, że jak komuś
takie święta się nie podobają to może na dniach zmienić forum na inne!
WESOŁYCH ŚWIĄT chłopaki i bez spiny
!
Wiem, że pominąłem masę fajnych i wyrazistych użytkowników, ale i tak rozpisałem się tak, że nie pamiętam początku postu