Kacper
ONE FC Flyweight
Siema. Może ten pomysł już kiedyś powstał, ale chciałbym tym tematem zwrócić się bardziej do naszych kochanych adminów, czy uważacie, że wersja mobilna naszego forum w formie aplikacji na androidy czy ogólnie smartfony jest możliwa? Jeśli ktoś z Was myśli że to czysta fanaberia i zawracanie gitary skoro można tu siedzieć na komputerze to nie, mylicie się, jest naprawdę dużo argumentów które przemawiają za takim konceptem. Kilka z nich wymienię, żeby nie być gołosłownym : Rzadko bywam teraz w domu, a zawsze mam ochotę wejść co jakiś czas i z wami poobcować, chociażby na tym smartfonie. Zapytacie mnie teraz, po co te kombinacje alpejskie, skoro są przeglądarki w telefonie? Tak, są, ale często nasze forum jak i strona główna się na niej nie sprawdza, bo po primo nie przychodzą często powiadomienia, po drugie newsy z głównej nie są czasami widoczne na cohones i odwrotnie, napisanie komentarza przy słabszym zasięgu jest dość niekomfortowe i często wyskakuje mi błąd który kasuje mój wpis, czasem to irytuje. Oprócz tego wersja mobilna jest po prostu dużo bardziej wygodna, komfortowa i chyba nie muszę łapać maksymalnego LTE żeby aplikacja działała. Oczywiście nie chcę aby taka apka była tworzona tylko na moje potrzeby, piszę z pytaniem 1) do adminów, czy to możliwe, i 2) do was, jak oceniacie taki pomysł?