Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Właśnie zamówiłem preorder na Agito i już cały chodzę. Dajcie znać, kto będzie pykał od wtorku:)
Nie ukończyłeś w ogóle, czy tylko o HD mówisz?Trylogię w HD muszę najpierw skończyć
3 odchaczona jeszcze na ps3 , 1 i 2 nie zrobiłemNie ukończyłeś w ogóle, czy tylko o HD mówisz?
Agito
Czemu? Świetny sklep, jeszcze nigdy się nie zawiodłem na nich.Powodzenia...
Ja to samo, ale giera cudowna3 odchaczona jeszcze na ps3 , 1 i 2 nie zrobiłem
Czemu? Świetny sklep, jeszcze nigdy się nie zawiodłem na nich.
3 odchaczona jeszcze na ps3 , 1 i 2 nie zrobiłem
To wg mnie ogarnąłeś najfajniejszą część, chociaż większość ludzi chyba ocenia "dwójkę" najwyżej. Ją zdecydowanie warto nadrobić. Jedynka ponoć doczekała się wielu usprawnień w stosunku do wersji na PS3 i w gruncie rzeczy fajnie mi się w nią grało, ale jednak jest spora różnia między tą częścią a dwiema następnymi.3 odchaczona jeszcze na ps3 , 1 i 2 nie zrobiłem
Nawet nie strasz :DBo nie zamawiałeś GTA V ;)
Nawet nie strasz :D
Nic nie przebije 2Embargo na recenzję i oceny zdjęte. Wniosek - najlepsza gra 2016 roku i najlepsza część przygód Nathana.
Ktoś w to wątpil?
Dla mnie już trójka przebiła, lepiej się bawiłem :)Nic nie przebije 2
Te skurwysyny zjebały moje zamówienie i jeszcze nie wysłane... postaram się to anulować i kupię w Media Markt. Chuje! Bratu wysłali normalnie, po godzinie grania mówi, że suty urwane.
Wczoraj też zakończyłem rozgrywkę w tym momencie (tzn. po minigierce na konsoli :) ).WOW przeszedłem tylko prolog i MASAKRA jaka ta gra jest piękna, praktycznie co chwila zatrzymuje się tylko, żeby rozglądać się dookoła podziwiać geniusz NG. W ogóle zatrzymałem się na momencie gdy siedzę z Eleną w pokoju i właściwie mógłbym już tu zostać.
Są takie momenty w tej scenie (cut-scenki), że można pomyśleć, że to film z prawdziwymi aktorami - grafika tak dopieszczona!WOW przeszedłem tylko prolog i MASAKRA jaka ta gra jest piękna, praktycznie co chwila zatrzymuje się tylko, żeby rozglądać się dookoła podziwiać geniusz NG. W ogóle zatrzymałem się na momencie gdy siedzę z Eleną w pokoju i właściwie mógłbym już tu zostać.
Mina Eleny jak daję ciała w Crasha BEZCENNA !!!Są takie momenty w tej scenie (cut-scenki), że można pomyśleć, że to film z prawdziwymi aktorami - grafika tak dopieszczona!