VoRaNeK
Jakub Chrzciciel
Te Wasze grupowe wyjazdy są pewnie dużo lepsze niż same gale na które latacie. Bawta się tam![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Te Wasze grupowe wyjazdy są pewnie dużo lepsze niż same gale na które latacie. Bawta się tam![]()

Jaracie ten zasyfiony holenderski staf :D
Chodzi mi że to syf. Wbrew pozorom nawet w Holandii jaranko jest zajebane syfem bo nie ma kontroli. Ciężko znaleźć w kofikach coś dobrego. Tylko ludzie nie zwracają na to uwagi
Chodzi mi że to syf. Wbrew pozorom nawet w Holandii jaranko jest zajebane syfem bo nie ma kontroli. Ciężko znaleźć w kofikach coś dobrego. Tylko ludzie nie zwracają na to uwagi
Widzę na bogato się bawicie:D
Przypominam, ze formalnie jestes z nami na wyjeździe. Przelej prosze 32 euro lub jak wolisz 400zl na numer konta 16124014151111001046382695 ~ SCStunnerGrubo![]()
Nic mi na ten temat nie wiadomo, bym kiedykolwiek miał jechaćPrzypominam, ze formalnie jestes z nami na wyjeździe. Przelej prosze 32 euro lub jak wolisz 400zl na numer konta 16124014151111001046382695 ~ SCStunner

Zmienili Wam te miejsca,czy sami się przesiedliscie?Zmienili nam miejsca, siedzimy 6 rzędów od płyty. Kupiliśmy najtańsze bilety ;)
Zmienili Wam te miejsca,czy sami się przesiedliscie?

Widać dobrze Wam z twarzy patrzyło ,no i chcieli aby pokazać w TV,ze przystojni goście na gale przychodząZmienili. Dali nam za okolo 200 euro kiedy to zaplacilismy 45![]()
:(Zmienili. Dali nam za okolo 200 euro kiedy to zaplacilismy 45![]()
Tam gdzie oświetlone to wyglada na pełne trybuny i pełną płytę :DZmienili, rogi puste, chyba przez telebimy i pewnie pustki na płycie ;)
Jak chcecie do kompletu narkomana , narkomani to na następny raz biorę Providenta i jadę z wami, bo zazdroszczę kurwa.