UFC Fight Night: Whittaker vs. de Ridder (26.07.2025)

kraks

Maximum FC
Light Heavyweight
Gtb2DZSWMAAY6mh.jpg

De Ridder to weźmie w singlu
yan+pirat+krylov+blackcośtam+ibo chyba jako główny

jako dog salikhov z racji kursu

Zastanawia mnie zestawienie Saida Nurmagomedova z Mitchellem jak to może się potoczyć
Mitchell schodzi niżej, fizycznie może zdominować, Said nie ma jakichś wyjatkowych zapasów. Ale ja raczej nie tykam, chyba, że na ważeniu Mitchell będzie jak trup to możE na Saida puszczę.

Też myślę że może być o poziom za wysoko dla holendra.. to nie ten typ obalenia co czeczen rzucający się w kulosy.
Whittaker ma solidne zapasy, dobrą stójkę, jest sprawdzony. Reiner jest koślawy strikersko i zapaśnikiem też nie jest. Imo dobre zestawienie dla Roberta na odbudowę.

Normalnie od razu bym powiedzial Whittaker, ale gralem tez Bo Nickala w walce z Reinerem i bylem bardzo pewny tego typu...

Normalnie od razu bym powiedzial Whittaker, ale gralem tez Bo Nickala w walce z Reinerem i bylem bardzo pewny tego typu...
Tyle, że nickal to typowy zapaśnik. Robert to weteran i pełnoprawny zawodnik MMA. Jeśli nie jest jeszcze zupełnie rozbity, to powinien to bezproblemowo wypunktować. Czas pokaże.

u mnie poleciały takie cztery:

IMG_9249.jpeg

Attachments

• IMG_9250.jpeg
    IMG_9250.jpeg
    71.7 KB · Views: 52
  • IMG_9249.jpeg
    IMG_9249.jpeg
    67 KB · Views: 46
  • IMG_9248.jpeg
    IMG_9248.jpeg
    69.8 KB · Views: 42
Ochoa + Yan mi chodzi po głowię. Wy jak to widzicie? Kazach ma chujową stójkę, jak nie przeleży to imo peruwiański diabeł mu wpierdoli.

Ochoa + Yan mi chodzi po głowię. Wy jak to widzicie? Kazach ma chujową stójkę, jak nie przeleży to imo peruwiański diabeł mu wpierdoli.
Kazach po pełnym campie, Oczko na zastępstwie chyba tygodniowym czy coś. Jak wyceniasz go podobnie jak Kape to może i warto, wg mnie zbyt zielony jeszcze, raz mu siadło ale czy będzie umiał powtórzyć? W UFC ma bilans 1-1, Kazach miał 13 wygranych przed Kape.

Do tego sędziowanie Arabskie, wiadomo że jak coś to będą przychylni ruskim itd. pamiętasz wałek na Leal’u?

I po trzecie dobry zapasior > dobry striker

Kazach po pełnym campie, Oczko na zastępstwie chyba tygodniowym czy coś. Jak wyceniasz go podobnie jak Kape to może i warto, wg mnie zbyt zielony jeszcze, raz mu siadło ale czy będzie umiał powtórzyć? W UFC ma bilans 1-1, Kazach miał 13 wygranych przed Kape
Pamiętam, że Nicolau też punktował tego karakana z kazachstanu w stójce. To short notice mnie właśnie trochę zniechęca, bo się boję, że paliwa młodemu braknie jak tego szybko nie skończy.

Pamiętam, że Nicolau też punktował tego karakana z kazachstanu w stójce. To short notice mnie właśnie trochę zniechęca, bo się boję, że paliwa młodemu braknie jak tego szybko nie skończy.
Finalnie ogarnął Nicolau

Typ bardziej przeciwko Budayowi, którego cenie nisko Zadnego kuponu jeszcze nie puściłem na tą galę. Trochę bez pomysłu
wal undery u Krylova i w ME :) Buday jest straszny ale to raczej dobra praktyka żeby nie pakować się w zawodników którzy wskakują na najwyższy poziom. Ilu było takich co mieli dojebane rekordy a w UFC kupa? Ja zagrałem Buchache przed czasem na freebecie, ale to bardziej dla zabawy żeby mieć emocje od początku gali, ale w ogóle mnie nie zdziwi jak Budyń go ogarnie

Yan i Whitaker - idę w sprawdzonych zawodników. Nical był jednopłaszczyznowa Robert to stary lis, jeśli chociaż została z niego połowa to powinien ugrać.
Yan - dobry boks Mcghee raczej zapaśniczy mu nie zagrozi. Tak jak Robert o ile zostało z niego to co kiedyś to powinien nawet ugrać przed czasem

Do zastanowienia:
Said- kurs zachęca ale Mitchell jest bardzo aktywny i może być to co z Oliveira, czyli Said- dętka po pierwszej rundzie.
Blacksheer - myślę, że jest szansa na poddanie, ale do zastanowienia czy warto ryzykować bo Grant jest wytrzymaly

Back