UFC Fight Night: Walker vs. Zhang (23.08.2025)

kraks

Maximum FC
Light Heavyweight
GwLhRryXwAAx9My.jpg

Poniżej 1.5r
Metoda ko/tko
Zhang
+
Aljo
Pow. 1.5r

Pereira niby powininen wygrac ale ostatnie dwie walki wygladal jak cień samego siebie.

Waldo zawsze uwala mi kupony wiec chyba pass. Ewentualnie jako dog, widze jak punktuje przez trzy rundy ruska.

Last edited:
kupa ta gala do gry

Walker KO 1r za drobnisze

Pereira przed czasem + Sterling dec może pavlovica dorzucę ale ten acosta jest niewygodny

Last edited:
Kavanagh namaszczony przez Topurie, wypada zaufać chyba. Nigdy nie lubiłem Johnsona, Van dał się złapać - życie, ale reszta walk nic specjalnego. Kavanagh dobry zapasior

Myślałem o Ortedze, ponieważ uważam, że ma lepszy grappling od Sterlinga, a w stójce też różnie mogło być, ale dobrze, że się wstrzymałem. Chłop jak trup wyglądał na ważeniu i coś na TT czytałem, że upadł w szatni przed ważeniem i doktor go badał.

Myślałem też o Ortedze (3.95) ale rzeczywiście tam było blisko anulowania, na zachodnich portalach piszą że był przewieziony do szpitala, więc to raczej nie ściema.
Aljo ML, miałem grać decyzje ale raczej odpuszczam bo rzeczywiście może być przed czasem chociaż z Aljo marny finiszer

Myslalem ze juz Spann pokona Waldo. W walce ze Spivakiem juz dosc pewnie postawilem przeciwko niemu. Czy Pavlovich zakonczy ten smieszny run Waldo?

Myslalem ze juz Spann pokona Waldo. W walce ze Spivakiem juz dosc pewnie postawilem przeciwko niemu. Czy Pavlovich zakonczy ten smieszny run Waldo?
Właśnie ta walka mi najbardziej pachnie sensacją.

Kusi troche kurs @2.47, na to ze walka wieczoru nie skonczy sie w 1 rundzie. Juz poprzednio liczylem na to ze Smith wytrzyma z chinolem - wtedy zabraklo 1 minuty.

Smith to człowiek z granitu przy Walkerze, będę ciężko zdziwiony jak to wyjdzie poza 1

stawianie na jakiegoś chłystka bo ktoś tam coś tam powiedział, niestety w mma nie działa, na szczęście mnie już Pereira pewniaczek wyjaśnił hihi, bo przecież atleta ;)
:juanlaugh:
ta gala da jeszcze wiele sensacyjnych wyników, Walker KO 1r

trzeba jednak stosować żelazną zasadę, że jak się puszcza na siłę to się nie uda, dobrze, że za drobne na pizzę

Last edited:
Pavlo / Costa zacznie się druga runda
Nuerji / Crosbie przed czasem
Mudaerji
Sterling
Zhang ko 1 runda

Kavanagh wyglądał jak milion dolców, ale jest mikrusem i wyłapał. Oddawaj Topuria 20zl

Back