sp0ngelele
BAMMA Flyweight
Ma dziecko, więc ma 500+ które inwestuje dla dziecka na przyszłośćAndrzeju czym Ty sie zajmujesz?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ma dziecko, więc ma 500+ które inwestuje dla dziecka na przyszłośćAndrzeju czym Ty sie zajmujesz?![]()
Czyli wydaje pieniadze rozdane przez rzad! Moje piniadze!?Ma dziecko, więc ma 500+ które inwestuje dla dziecka na przyszłość

Jak co to na betathome mam konto@andrzej_t. Weź Ty sobie wreszcie ogarnij jakiegoś zagranicznego buka, bo to jak Cię skubią na tych stawkach boli... Nawet widzów![]()

Pozycz stoweE tam marudzicie, jakby to powiedział ten gruby z Fame: 4,5k to 4,5k i chuj mnie to obchodzi!
![]()

Oj chyba to co wyjął to z powrotem wtopił jak stówy żydziPozycz stowe![]()

Raz sie przegrywa i raz sie przegrywa...Oj chyba to co wyjął to z powrotem wtopił jak stówy żydzi![]()

Jak miałem już wtopić jak następne mma dopiero za tydzień?Oj chyba to co wyjął to z powrotem wtopił jak stówy żydzi![]()

Jak miałem już wtopić jak następne mma dopiero za tydzień?
Nie stawiam już nic innego
Aha, no i nie zazdrość![]()

Proste, ja tylko wygrywamPrze wiadomo że przegranych kuponów tego dnia nie pokażesz kolego bo tylko wygrane były![]()

To tak jak DernProste, ja tylko wygrywam![]()

Tak, niektórzy zarobili na wyjazd z Angli dzieki typom z omnibetJak tam Panowie
Czy weekend był udany
![]()

Levego odpuściłem ale Kasjusza zagrałem.@99picks mam nadzieje smyku że nie zagrałeś Levy'ego i Kasja przed czasem jak ostrzegałem![]()